torsdag 19. februar 2015

Badrumsmatta

Sätt fötterna på en snygg badrumsmatta. Kliv in i badrummet och sätt fötterna på en skön badrumsmatta med halkskydd. Finns i stilrent vitt och fina pasteller.


Inred med en stor och rund duschmatta i skön bomull eller en rektangulär i storlekarna 50x80cm eller 60x90cm. Passar perfekt för både små och stora fötter.

Ge dina fötter lite varm och mjuk kärlek! Välj från vårt breda sortiment av snygga badrumsmattor till väldigt bra priser. Vi har badrumsmattor i olika storlekar. En snygg och fräsch badrumsmatta ger ett välvårdat intryck till badrummets gäster. Var snäll mot dina fötter och erbjud en mjuk och skön badrumsmatta att stå på efter en varm dusch då badrumsgolvet ofta känns lite kallt.


Välj en badrumsmatta med unik färg och form för att liva upp ditt badrum. Välj den badrumsmatta som passar dig och ditt badrum bäst.

Du beställer enkelt och smidigt din nya badrumsmatta online i webbshoppen, och med våra snabba leveranser har du den snart på plats i ditt badrum, redo att ge dina fötter lite extra omtanke. En badrumsmatta ger en varm och mysig känsla och gör ditt badrum trivsamt och inbjudande. Badrumsmatta Zottel Denna vackra badrumsmatta med snygg och mjuk polyesterfiberfibergarn är speciellt exklusivt, modernt och elegant.


Denna högkvalitativa badrumsmatta passar perfekt med alla befintliga badrum. För denna badmatta användes endast högkvalitativt 1 polyestermikrofibergarn. Myke og behagelige badematter.


Bad preges ofte av hvite og sorte fargetoner. Det er ingen grunn at badet ikke skal være mer fargerikt. Derfor har vi store og små. Skäm bort dina fötter med mjuka och fräsha badmattor. Välj din favorit från avslappnande neutrala nyanser, klassiska tryck och färgglada djurmotiv.


Förnya badrummet med en ny badrumsmatta från åhlens egna märke. Men med en badrumsmatta kan du också undvika att få ömma och kalla fötter från hårda kakelgolv. Ett enkelt sätt för att förnya badrummet är att köpa en ny badrumsmatta.


En mjuk badrumsmatta gör susen i badrummet när du vill ha något skönt att landa på. I våra varuhus hittar du mattor i olika färger och material.

Välj mellan enfärgade och mönstrade mattor med eller utan lugg. Bland våra badrumsmattor hittar du bland annat mattor tillverkade av återvunna PET-flaskor. Se hela utbudet i våra varuhus! Hela mattan stickas med dubbelt garn.


Maska av, ej för fast. Med hjälp av en badrumsmatta kan du lyfta hela badrummet och göra det både lyxigare och mer välkomnande. Badrumsmattan är dessutom ett perfekt medel att använda för att färgsätta badrummet och göra det mer hemtrevligt, varför inte matcha den med handdukar och badlakan? Norrgavels badrumsmattor är designade för att passa med övriga inredningsdetaljer i sortimentet. Mjuka och sköna att stå på och hållbara i dubbel bemärkelse.


Hos JYSK hittar du mjuka och sköna badrumsmattor i många olika storlekar, färger och prisklasser. När du surfar på vår webbsida. Här hittar du mängder med badrumsmattor till ditt badrum. På BAUHAUS finner du ett brett och prisvärt sortiment av våtrumsmattor för golv och vägg från det erkända märket Tarkett.


Hos Tarkett hittar du rätt golvlösning, oavsett om du är proffs eller privatperson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg