torsdag 5. februar 2015

Hadeland glassverk glass serier

Finn Hadeland Glass Serier. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Sammenlign pris med oss.

Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Explore the Hadeland Glassverk collections through different styles, settings and seasons! Kunnskapen om Hadeland Glassverk serviseglass er grei, men ikke god nok. Problemet med å navngi Hadeland - glass fra mellomkrigsårene har vært nok så mangelfull. Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt.


Produksjonen av glass ved Hadeland Glassverk skjer fortsatt etter de samme metodene som for over 2år siden. Resultatet av de eldgamle håndverkstradisjonene kan beundres både rundt i hallen og ellers på området.

Vaser, glass og kupler havner i butikkene, og små og store kunstverk pynter opp i alle bygninger. I forbindelse med utstillingen SYNERGI har Trudy Wiegand designet en egen glass - serie ! Serien er kun tilgjengelig i Galleri 1. Glassets form er designet for å ta vare på duft- og smaksstoffene på beste måte, for en optimal vinopplevelse. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Om det skulle være et vinglass, en vase, eller andre produkter fra Hadeland Glassverk. Kjøp på nett og få rask.


Les mer om Hadeland Glassverk her. Vi selger vinserviser, pressglass, karafler og bruksglass fra 50-tallet, samt gamle stettefat og osteklokker, blomstervaser og lysestaker. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter glass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Arbeidet med å tilgjengeliggjøre gamle Hadeland Glassverk produktkataloger fortsetter.


Styrken til denne katalogen er at det ikke bare er øyegodteri, men glass man faktisk finner på brukten eller i sitt eget hjem. JEVNAKER: Hadeland Glassverk har relansert rødvin- og hvitvinglass i serien Finn. Hansen designet Finn.


Hvis man jakter på håndlaga glass fra Hadeland Glassverk så finnes det i mengder å kjøpt brukt.

Vinglassene er utformet for å få frem det beste i vinen uten å koste en formue. I tillegg kan man bestemme seg om man har lyst å samle på glass fra spesielle designere. Mitt favorittglass er Severin av Severin Brørby. Grå serie av vinglass, boller, fat, karafler m. Her: glass - stett, med vulst, klokke som åpner seg i toppen. Champagneglassene har en lang stett og en elegant smal tulipanform som lar boblene reise seg opp langs sidene av glasset slik at drikkens luksuriøse farge og bobler kommer til sin rett.


Glass - Hadeland - kunstglass Glassmenageriet har et godt utvalg av kunstglass fra Hadeland Glassverk laget på - 60-tallet. Designerne som var knyttet til Hadeland i denne perioden var: Willy Johansson, Wilhelm Johansson, Hermann Bongar Severin Brørby, Arne Jon Jutrem, samt Jonas Hidle, Benny Motzfeldt og Gro Bergslien. Inntil i år har det vært den nyeste serien fra Hadeland Glassverk.


Nå kommer imidlertid Sentimento, en serie glass som er utviklet av designer Cecilie Moi Sindum. I den nye serien har hun klart å være både moderne og nyskapende, samtidig som hun kjører på klassiske rene linjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg