fredag 27. februar 2015

Jotun blåfarger

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun blåfarger

Vår fargedesigner viser deg Jotun LADY sine vakreste blåfarger. I tillegg kommer hun med forslag til farger du kan kombinere med. Har du prøvd den nye appen, Jotun ColourDesign? Vi i Jotun har laget mange forskjellige blåfarger gjennom tidene slik at du kan finne den som passer til nettopp deg og ditt hjem.


For blått er ikke blått, – det finnes et hav av vakre blåtoner tilgjengelig. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Spekteret av blåfarger er stort og det varierer gjennom årstid og trender hvilke toner som er mest populære. En mørk sofistikert blåtone gjør stuen vår lun gjennom vinteren, men etterhvert lengter vi etter den lyse klarere fargen som minner oss om sommerhimmelen.


Har du ikke en hel vegg til disposisjon, kan et par skap også spre litt farge! Nøytrale gråtoner fungerer godt til en del blåfarger , se bl. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Jotun blåfarger

Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå.


Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten. Ved å bare male én vegg, blir ikke rommet for mørkt og dystert, men bidrar heller med en fin dybde. Global fargesjef i Jotun , Lisbeth Larsen, ønsket oss velkommen og introduserte tre ulike livsstilsunivers, eller stiler, og temaene har fått navn nettopp knyttet til refleksjon: “Reflections of Time”, “Reflections of Light” og “Reflections of Earth”. Fokuset nå er på gode farger som skal vare lenge og være gode å leve i. I det digitale fargekartet finner du også nyttige filmer og gode tips til både male- og fargevalgsjobben. Dette er det mest informative utendørs fargekartet Jotun noen gang har laget.


Jotun blåfarger

Fargelamellene finner du i Jotun Fargesenter Ute hos din lokale Jotun -forhandler. Sjekk om du bør male huset i år. Bytt farger på dette rommet. Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling, Drygolin Ultimat, får huset ditt en ekstremt god beskyttelse.


Rommet er helt vanlig firkantet, og har sett meg ut en vegg der jeg tenkte å male fjellkjede. Jeg tenker tre forskjellige blåfarger på fjellene slik at man illusjon av fjell fremme og lengre bak, men sliter litt på hvilke tre blåfarger som vil være fine sammen, og hvilken farge som er fin som bakgrunnsfarge. Vil ikke ha det for mørkt. Jotun har delt opp høstens fargekart i tre temaer som gjenspeiler tidens tendenser.


I temaet Lush garden finner vi en spennende blågrønn-farge som egner seg godt til moderne hjem. For å få til den blå veggen har jeg malt med tre ulike nyanser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg