fredag 20. februar 2015

Kubus by lassen lysestake

Kubus Lysestake - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Sjekk ut Lysestake By Lassen.


Kubus by lassen lysestake

This was as a reaction to all the crumbly and over-decorated in the home of the day. Welcome to by Lassen and the Danish design universe. Velg mellom fargene hvit, svart, nikkel, messing eller burnished copper.


Design: Mogens Lassen. Denne får du hos Illums Bolighus. Till å begynne med ble lysestaken kun kjent blant nære bekjente og familie, Den 8-armede lysestaken ble ansett være den mest populære blant disse. Originale design av arkitektene Mogens og Flemming Lassen er beholdt og bygget videre på av by Lassen.


Dette er en lysestake som til å begynne med kun fantes i familien og blant den nære vennekretsen hans. I dag finnes lysestaken tilgjengelig verden over. Den stramme og karakteristiske formen passer like godt inn i dagens interiør, og vi er glade for at disse flotte lysestakene fortsatt er i produksjon i Danmark. Dette var som reaktion på alt det krummelurede og overpyntede i datidens hjem. Velkommen til by Lassen og det danske designunivers.


Lassen tar opp arven etter Mogens Lassen , og produserer møbler og interiør. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kubus by lassen lysestake

Finn Beste Pris PÃ¥ Alle Dine Varer. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Ment som et opprør mot det utsmykkede hjemmet, gir denne staken en følelse av funksjonalisme og matematisk presisjon. Resultatet ble denne ikoniske firkantede rammen, et design i dag verdsatt og beundret verden over for sin elegante enkelhet.


Lysestaken er produsert av by Lassen og laget i forskjellige materialer og farger. Det er plass til fire lys og kan derfor også fint brukes som adventsstake i desember måned. Les tester og omtaler før du kjøper. Den opprinnelige utgaven av Mogens Larsen ble kun produsert i et mindre antall til kolleger og venner.


Kubus by lassen lysestake

Lysestakene finnes i utgaver til enkle stearinlys, eller som lysestaker til henholdsvis eller lys. Kjøp By lassen lysestake på Kelkoo. Sammenlign tilbud på By lassen lysestake i kategorien Dekorasjoner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Dekorasjoner ved hjelp av vår tjeneste. Kubusstagen fås i mange farver og flere forskellige størrelser. Flott kubus lysestake i sort.


Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Den var den gang utelukkende for familie og nære arkitektkollegaer. Vi gjør det enkelt og trygt å handle online.


Kubus by lassen lysestake

By Lassen er et dansk designfirma, som samarbeider med ulike designere. To av de mest fremtredende er blant annet to av Danmarks største arkitekter: Mogens Lassen og Flemming Lassen. Lassen -brødrene var ekstremt talentfulle og ble beæret med mange priser og tilskudd for deres unike design og ikoniske arkitektur. En minimalistisk lysestake som er en del av en serie designet med fokus på høy kvalitet og solid håndverk.


Tørk deretter av med en fuktig klut. Kubusen er fremdeles laget i Danmark, og blant arkitekter har det oppnådd status som et moderne internasjonalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg