onsdag 18. februar 2015

Hadeland glassverk

Moderne og tidløse glassprodukter. Kom på besøk eller se utvalget her! Glassverket er åpent hver dag. Nyt vin i et vakkert glass. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood.


Besøkssenteret er åpent hver dag gjennom.

De produserer alt fra rimelige bruksartikler til eksklusivt kunstglass. Problemet med å navngi Hadeland -glass fra mellomkrigsårene har vært nok så mangelfull. Her vises avfotograferte glass i tillegg til omriss av.


Norske stedsnavn på Yr er hentet fra Kartverket. Det fantes ikke tilstrekkelig. Finn overnatting nær Hadeland glassverk i no hos oss. Bredt utvalg og gode priser. Bestill hos oss, betal på hotellet.


Ingen bookinggebyrer.

I Kokkestua serverer vi varme og kalde lunsj- og middagsretter, og. Velkommen til Hadeland Tinnstøperi. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Vinglassene er utformet for å. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! På Hadeland er livet enkelt.


Her har du tid til å gjøre det du har lyst til, og, det er plass nok til å utfolde seg for store og små. Designerne som var knyttet til Hadeland i denne perioden var: Willy. Her kan du dyrke et aktivt. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Dette er landets eldste industribedrift med kontinuerlig drift.


De skålte i håndslipte champagneglass, og leste i lyset av munnblåste lampetter i lugarene sine. INTRODUCING MODERN CLASSICS. Grunnlaget for det som skulle bli et ekte industrieventyr ble lagt her for mer enn 2år siden. På Jevnaker, ved Randsfjorden.


Også på Thorbjørnrud hotell og konferansesenter er det ting av interesse for hageinteresserte.

Hagelag som ønsker seg en tur hit kan ta kontakt med hotellet for. Vi produserte parafinlamper og ulike kupler. Willy Johansson for Hadeland glassverk Stor bolle, blått og klart glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg