tirsdag 17. februar 2015

Brødrene pedersen

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kvalitet og design samlet på ett sted. Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig oppfølging. Prøv også vår nettbutikk designforevig.


Butikken har alltid vært drevet som en familiebedrift, og drives nå av fjerde og femte generasjon.

Brødrene Pedersen har lang fartstid 1år. Beliggenheten har alltid vært den samme, i Breigata men i de siste årene har vi fått nye utsalgssteder i regionen:. Designforevig er kjeden med landets beste utvalg av serviser, interiør og design til hjemmet!


Bare det beste er godt nok for oss, og med det samme vi får nyheter i butikkene, har vi oppdaterte og lekre utstillinger til din inspirasjon. Typiske oppdrag er nybygg, rehabilitering, påbygg, garasjer, hytter eller ombygging. I tillegg til dette, er vi godt etablert i næringsmarkedet både som totalentreprenør og underentreprenør.


Butikken har en god beliggenhet i sentrum av kjøpesenteret over to etasjer med alt du trenger til hjemmet.

Vi holder oss oppdatert på hva som skjer på designfronten. Godt humør, glade jenter og mye latter, gir mange gode kunde opplevelser. Den gode stemningen smitter over kundene, som kommer igjen og igjen, Butikken har stort utvalg, og er der noe de ikke har, ja da skaffes det fra andre avdelinger.


Reviews Har handlet hos dem flere ganger (i flere av butikkene) - og. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. BRØDRENE PEDERSEN AS AVD MADLA AMFI. Vi leverer for eksempel: Utvendig tak og fasadekledning med beslag.


Brønnøysundregistrene. Takutstyr, takhatter og rister. Kjøkkenhetter, spesielle ventilasjonsdetaljer. God design og kvalitet står i sentrum, og så har vi de blideste og mest serviceinnstilte selgerne.


Kom innom vår butikk og la deg inspirere. Disse nøgleord har været grundstammen i den løbende udvikling i Brdr. Pedersen AS, ekspansion er skabt ved at vores kunder har haft lyst til at få os til at bygge mere!


Vores speciale er entrepriser i størrelse kr.

Vi har også en flott avdeling i Langgata i Sandnes. Da vårt gamle servise ikke svarte til forventningene og ble unormalt slitt, var det ingen diskusjon. Alt ble byttet på flekken og daglig leder kom sågar hjem på døren og leverte. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.


Søkeresultatet gir deg mulighet til å filtrere og finjusterere søket. Tvettene underholder med danseshow hver lørdag kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg