tirsdag 17. februar 2015

Spisesofa slettvoll

Se utvalget på skeidar. Finn det nærmest deg her. Vi har varehus over hele Norge. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stoler til lave priser.


Hos Bohus får du et stort utvalg av spisesofaer til hjemmet ditt!

Våre spisestoler forener solid håndverk, komfort og estetikk for å skape hjemmets. En spisesofa kombinerer det beste fra to verdener. Med den gode komforten til en sofa og ekstra benhøyde som passer til spisebordet, får du et ekstra behagelig sted.


Taylor spisesofa Design: Slettvoll. Du kan også velge å få den med nagler i bronse, sort eller krom, som en ekstra lekker detalj. Modellen leveres i to størrelser.


Slettvoll hjem Kompakt planløsning Der du kjenner deg hjemme har ikke noe med hvor stor plass du har. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.

Spisestuen kan få et ekstra unikt uttrykk hvis man bruker spisesofa. Det blir stadig mer vanlig å bytte ut noen av spisestolene med en spisestuesofa. Det er ikke uvanlig at man bruker lenger tid på måltidene da det blir ekstra trivelig å sitte rundt bordet. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll -butikker i Norge og Sverige.


Stort utvalg og lave priser. Kjøp ny innredning til hjemmet. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Earnest spisesofa 200. Godt og lunt stoff i ullblanding.


Gråfarge som kan kombineres med mye! Formfin Basic Dining er en delikat spisesofa med god sittekomfort og moderne design. Her avbildet i Large.


Noen fåes kun som avbildet men noen har du mange valg på når det gjelder mål, stoffer og farger. Kom gjerne innom oss for å se våre utstillinger og alle valgmulighetene du har. Slettvoll spisesofa taylor 2stoff : rafia uni 2tinn , for hard bruk lys eik føtter store og små puter b2dsittehøyde (som vanlig sofa) sofaen kan brukes som vanlig sofa med lavere ben, selges som både spisesofa og vanlig sofa hos slettvoll.


Vår populære spisesofa. En moderne spisesofa som er utrolig god å sitte i. Dette blir som en vanlig sofa men bare med høyere ben.

Seteputene er av god sofakvalitet og vendbare. Du kan velge om du vil ha knapper i ryggen (som vist på bildet her) eller uten. Monroe er en flott spisesofa med masser av valgmuligheter! Alle varianter leveres med vendbare, komfortable seteputer i kaldskum.


Sett sammen oppsettet som passer perfekt til spiseplassen din! Monroe spisesofa 3-seter med knapper og nagler, arm 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg