tirsdag 17. februar 2015

Fotorammer bohus

Med denne digitale fotorammen kan du vise frem og dele ALLE opplevelsene dine. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener.


Se alle våre rammer her. Dekorer vegger med bilder, rammer og speil fra vårt galleri. Med slike interiørelementer får et rom raskt en mer personlig stil. Nordens største utvalg av fotorammer. Hvis det er én ting vi har 1 kontroll på, så er det rammer!


Vi vet alltid hva som gjelder. Vi har kontroll på trendene, vi sørger for å alltid ha med klassikerne i utvalget vårt, vi fanger opp ønskene deres og vi har et godt sortiment både når det gjelder billige rammer og mer eksklusive. Vis frem dine beste minner og plakater med en av våre vakre bilderammer. Bilde- og fotorammer En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig.


Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer, til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


Trenger du en ramme til et bilde med målene 20xcm? Da har du mye å velge mellom – vi har nemlig haugevis med rammer i nettopp denne størrelsen. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Kompletter bildeveggen din med våre kvalitetsrammer for bilder og fotografier. Vi tilbyr fine trerammer i svart, hvitt og eik, samt metallrammer i gull, sølv og kobber. Hos oss finner du stilrene bilderammer i sølv som passer i alle hjem. Skap en stilren bildevegg ved hjelp av sølvrammer fra desenio.


Julehuset Skeidar Se mer. Forstørrelse med ramme Innram dine flotteste bilder. Fargeglans på fotopapir av høy kvalitet. Laminert på tre med en matt UV-beskyttet film. Greens produserer rammer og print til fotografer, kunstnere og rammeverksteder over hele Norge.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Ram inn minnene dine. Et speil eller et vakkert bilde er med på å fremheve et roms personlighet og øker romfølelsen. Setter du flere speil sammen, kan de lyse opp enhver vegg og hos.


Tenker du får billige rammer på IKEA, Skeidar, Bohus og lignende. Tredelt skjermbrett med fotorammer fra Bohus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg