fredag 20. februar 2015

Bokstavmagneter

Bokstavmagneter

Stort utvalg i magnetiske tall, magnetiske bokstaver og merkesystemer for blant annet skoler, barnehager, kontorer og industri. Vi skaffer alt av magneter for tall og bokstaver til bruk på tavler og white-board. Fest lette og tyngre gjenstander med magneter. Med magneter kan du enkelt henge opp bilder, pynt og huskelapper. Vi har magneter for stort og smått.


Bokstavmagneter

Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting-butikk. Magnettavle med bokstavmagneter. Praktisk og fin tavle som passer for barn fra år og oppover, for den skriveglade, den kunstneriske, læreren eller foredragsholderen.


I pakken finner du også fargerike magnetbokstaver som kan brukes til å lage ord og setninger med. På tavlen kan man også skrive med whiteboard tusjer. Passer både til jenter og guller. Settet beholdes deler, inklusiv æ, ø og å. Legg i handlekurv UTSOLGT. Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er.


Det er ikke alle bokstaver som er representert, men de fleste er der. Her finner du morsomme og stilfulle magnettavler og krittavler, perfekte inne på barnerommet. Ting har et stort utvalg av ekstra kule kjøkkenting. Rask levering og fri frakt ved kjøp over 9kr. Enkelt uttrykk, men som pynter fint opp på en ellers kjedelig hvit vegg.


Og det viktigste, for lærelystne skolestarterne: Det hører med bokstavmagneter som matcher tavlene. Så da er det bare å skrive i vei! Søk etter magnettavle på Kelkoo. Sammenlign tilbud på magnettavle fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Utkikk etter magneter til kjøleskap?


Bokstavmagneter

Perfekt til illustrasjon på metallfasade. En superfin eske med en. Bokstavene har flotte farger og mønstre. Velkomstpakken din består av a-boken min, a-lydbok, spill med bokstavmagneter , ABC kortspill, samt et veiledningshefte som beskriver teknikker for å gjøre bokstavlæring til en gøyal og lærerik opplevelse for barnet ditt og deg.


Min Første ABC er et unikt norsk kvalitetsprodukt. Nå er både alle bøkene fra Min første ABC-serie, bokstavmagneter , bokstavklosser og bokstavtog på plass i huset. Når du pusler bokstavbøkene, får du et fint bilde av Alf og Bett. Bøkene blir et puslespill ABC-bøkene fra Goboken ble en suksess.


Den første – A-boka – har vi lest så å si i stykker, ler moren. De påfølgende bokpakkene inneholder to bokstavbøker og tilhørende lydbok på CD.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg