onsdag 18. februar 2015

Male med akryl på lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Bli din egen Picasso.


Heng dine beste øyeblikk på veggen.

Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Male med akrylmaling!


Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling. Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært. Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver.

Bakgrunnen består av en miks med fargene Vermilion Re Magenta, Violet, White og Black. Vermilion Red legges først på i små partier der penselen dras med korte strøk nedover samt horisontalt. Deretter legges områder med Magenta og Violet. For å oppnå mer dybde i bildet legges sort på høyre side samt i nedre del av lerretet.


Hvis du ønsker å gjøre en akryl på lerret , må du strekke den første gang på en båre eller båre. Du kan også bruke andre materialer som substrat. Hvis du arbeider på lerret , er det viktig at du først bruke en base coat. Dette er et underlag som du lager med akrylmaling. Hvordan male en skog ved solnedgang med akryl på lerret Hvordan male.


Vi tar for oss flere maleteknikker og materialer som skaper ulike strukturer og effekter i maleriet. Grunnleggende opplæring i maling med akrylmaling på lerret. Her kan du virkelig lære hvilke muligheter som ligger i akrylmaling. Kurset krever ingen forkunnskaper.


Hver kursdeltager får male bilder i størrelse 80xGARANTERT FINE RESULTATER! De blandes godt sammen, og kan brukes ugjennomsiktig eller fortynnet med vann for å vises gjennomskinnelig.

Når de er tørre, akryler er vanntette. Den malingen var helt ok. Hvis du skal male med akryl , vil jeg annbefale deg å finne forskjellige svamp pensler. Ellers har de jo noe på metro.


Håper dette kan hjelpe deg litt. I slike tilfeller er det tilrådelig å tynne malingen med flytende malemiddel med akryl , spesielt hvis det dreier seg om det siste laget. Sv: Akryl på lerret Bruk hender, fingre, bankkort, smørkniver og andre redskap du finner. Dekk først med en grunnfarge (white is good) som du lar tørke før du heller på tre, fire klatter med andre farger, og gyv løs.


Våre egenproduserte lerret er laget i lin med innslag av polyester for at lerretet skal beholde sin originale spenst over tid. Lerretet er akryl -grunnet, også kalt universalpreparert ganger. Det har en middels struktur, og benyttes til maling med olje-, akryl -, og temperamaling. Bestill nå, betal senere.


Inntil avslag - spar stort! Unngå pinlige øyeblikk. Se våre kurs innen etikette nå! Dette kurset består av moduler der du lærer ulike teknikker. Kilerammer og lerret.


Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Brukes til overflatebehandling, struktur. Tørketiden er avhengig av tykkelse.


Legg ikke tykkere enn ca. Nei jeg hadde lyst til å lære meg maling med akryl på lerret. Jeg har begynt å male. Farger lager en stemning. Maling, farger og lerret.


Hva vil du uttrykke, og på hva? Her finner du lerreter, farger og maling. Acryl og decoupage på lerret Synes det er artig med decoupage for tiden, og bruker gjerne dette i kombinasjon med acrylmaling.


På disse bildene som nå har fått plass i trappoppgangen, er selve rosene utklipp fra servietter, mens det øvrige er malt på frihånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg