tirsdag 3. februar 2015

Drygolin ekstrem

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Drygolin -maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge.

DRYGOLIN Nordic Extreme. Extreme-teknologien gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Malingen er selvrensende. Det gir et varig vakkert hus.


En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. Husk endeveden, 3-strøk vått-i-vått. Les tester og omtaler før du kjøper. De hadde bare noen ukurante farger igjen av Extreme.

Selger sa at den nye malinga var så bra at den gjorde dekkbeis overflødig. Ny banebrytende teknologi gir huset overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,.


Den har ekstrem beskyttelse og bevarer det nymalte utseendet lengst. Treverket skal beskyttes mot skadelige UV-stråler fra stekende sommersol, luftforurensning, tåle kulde og snø, og stå imot stiv kuling og piskende regn. Vår suverent beste noensinne - holder lengst! Så da er det vel bare å velge og vrake, få på et par strøk og så slappe av gjennom stormer og solstek de neste ti-femten årene?


Ski Bygg har en stor malingsavdeling, med alt du trenger av interiørmaling, eksteriørmaling, tapet, og maleverktøy. Hos Ski Bygg får du kompetanse, valgmuligheter. Jotuns beste utendørsmaling! Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Ekstremt værbestandig beskyttelse.


Spesielt effektiv mot. Her ser du hvordan malingen er testet for farge- og glansholdbarhet. Huset er fortsatt blankt og fint. En fornøyelse å jobbe med kontra Drygolin.


Store variasjoner i det norske været setter stadig høyere krav til både farge og produkt.

Butinox Futura gir års skriftlig garanti, Beckers Perfekt Akrylatfarge gir forhåpninger. Har noen balkong påler som ikke ble ferdig malt når huset ble malt. Teknologien gir den ultimate trebeskyttelsen mot det tøffe og varierte norske været. Lange vedlikeholdsintervaller.


Selges grunnet feilkjøp (skulle vært maling og ikke beis). Beholdning på nett er kun i fargen Hvit. Den har unik farge- og glansholdbarhet, holder huset rent og er spesielt effektiv mot skjemmende svertesopp. Ultimat har blitt testet under ekstreme forhol den har blitt utsatt for ekstrem fuktighet og solpåkjenning. Derfor er den JOTUNS beste maling, som gir huset ditt den ultimate beskyttelsen.


Ekstra god farge- og glansholdbarhet. OLJEDEKKBEIS BASE HVIT 9L, GJØCO. Suverene påføringsegenskaper. Med ekstra god farge- og glansholdbarhet. Tips til deg som skal male huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg