fredag 27. februar 2015

Figgjo flint fat

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk, porselen og glass. Figgjo Flint Fat 1kr.


Fatet har tre prikker i glasuren.

A collection particularly suitable for buffet dining. Stor fjøl- Folklore fra litteraten. Vareutvalget skulle tilfredsstille økonomi og smak hos folk flest. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Avlangt fat (ca. kr 300).


Lyseblått eggeglass (cirka kr 100). Foto: Jan Larsen Vis mer Fikk internasjonal designpris. It is in excellent condition.


Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.

Pep og Salt returnerte nettopp fra noen interessante dager i Skottlan der også dans og sekkepiper sto på programmet. I den første tiden var bedriften en mindre keramikkfabrikk der man brukte lokal leire til produksjonen. Helt ny og helt grønn på der meste Har arvet et moccaservice i pastellfarger fra figgjo flint. N oe for samlere, eller de som liker retrostilen.


Produktene er utviklet delvis enkeltstående og i grupper. Kristiansen og Jens Olav Hetland. Alt det andre på bordet fikk jeg også,jeg er kjempetakknemlig:) Tusen takk for alle koselige kommentarer. Han gikk også inn med kapital og ble medeier i selskapet. Designere: Olav Joa, Constance G. Planen var å lage en ny fabrikk som skulle produsere flint.


Grimsruds oppgave var å planlegge den nye fabrikken og formgi produktene. Tenk å få sette dette fatet på festbordet, også DEN flotte glasskuppelen! Marlene og Pep kjøpte disse på Delta sin halvårige auksjon i forrige mnd. Egentlig hadde M mest lyst på moccakoppene fra Egersun men de hadde vi allerede solgt. Tettstedet ligger ca.


I dag har jeg vært på loppemarked og funnet mye fint. Pastel eggcups from figgjo flint. Et barnesett fra Karius og Baktus, Old MacDonald eller.


Stavangerflint Pernille fat av Inger Waage, ildfast.

Kan brukes til mye forskjellig. Slike fat tåler ofte ganske mye, men det er litt avhengig av hvor gammel fatet. Dette er stort, sier fotograf Tom.


Fat Fat As – Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg