tirsdag 17. februar 2015

Planlegging av bryllup

Bryllup - forberedelser og planlegging - veien fra frieri til bryllupsfest. Du som går i giftetanker ønsker en vellykket bryllups fest og en god start på giftemålet. Hvordan planlegge for å gifte seg?


Et bryllup - uansett størrelse - er trolig den mest påkostede festen man kan ha i sitt liv. De aller fleste par bruker titusenvis og opp mot hundretusenvis av kroner på bryllupet sitt.

Dermed blir finansieringen av bryllupet naturligvis et stort spørsmål for de fleste. Fremfor alt må man finne ut av hvor mye penger man har for å bruke på et bryllup. Ettersom det ikke er ideelt å starte et samliv med dårlig økonomi, kan det med andre ord være lurt å ta opp et lite lån for at det skal gå opp i opp. Om dere skal på bryllupsreise til utlandet og dere har endret navn, så husk å få dere nytt pass før dere drar. Planlegging av den store dagen.


Dersom dette leveres til Losby Gods i forkant av bryllupet , setter vi det ut på bordene. Vi bestemte oss for å gifte oss et drøyt år før bryllupet skal stå, og vi skal ha.

Vi har satt sammen en sjekkliste for bryllupet og bryllupsfesten, som tar for seg planlegging av bryllupet et år i forkant og frem mot den store bryllupsdagen. De fleste brudepar blir tatt på senga når de innser hvor omfattende og krevende en bryllupsplanlegging er. Med Bryllupshjelperen vil dere være sikre på at dere husker alt som skal gjøres i oppkjøringen til bryllupet. Her er noen gode tips og råd i forbindelse med hva man må.


Catering til bryllup – en av de viktigste oppgavene Catering bryllup. For oss er det fantastisk å få være med å prege denne dagen for brudeparene. Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Ta gjerne en titt på våre produkter til bryllup. Alt fra planlegging av bryllup til design av unike detaljer for den store dagen. Dette er tre ting jeg er veldig opptatt av når det kommer til fotografering av bryllup.


Jeg har fire pakker: grunnpakke, bronse, sølv og gull. Vi skreddersyr ditt bryllup , tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen. Det er bare helt magisk. Skriv inn ønsket dato for bryllupet , antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud.


Hjertelig velkommen til bryllup på Losby Gods!

Restauranten er nå pietetsfullt restaurert, med respekt for arkitektens tankegang. På Fløien Folkerestaurant har dere alltid god plass. Foajeen, som vi rigger om til dans etter middag, og separate salonger til kaffe. Guide for planlegging av bryllup.


Vi anbefaler også vår planleggingsguide, som du finner øverst i linkmenyen til venstre. Forhåpentligvis vil du med denne lettere kunne sortere hvilke deler av planleggingen som krever litt ekstra omtanke og vurderinger etter å ha lest deg igjennom artikkelserien. Vi vil ikke dele dine data med tredjeparter uten samtykke. For mer informasjon, les vår personvernerklæring. Vi tror definitivt at de som aktivt forteller om sin egen planlegging , og sine idéer til bryllupet , får mest glede av tiden før bryllupet , og også den beste oversikten over planleggingen.


Vi oppfordrer deg til å bli med i Bryllupsforumet, så fort du er registrert som medlem! Bryllupet vårt blir nok husket i mange år fremover av alle gjestene inkludert oss takket være Thomas og hans team i bryllupspakken. Vi valgte å legge festen til Budapest, Ungarn med 1gjester.


Med bryllupspakken med på laget fikk vi århundrets bryllupsfest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg