fredag 13. februar 2015

Bambus metervare

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet.


Bambus metervare

Bli inspirert av våre kolleksjoner. Metervare - Alltid mange varianter. Gjør-det-selv pakker. Bambus viskose og økologisk bomull. Nettbutikk og butikk med godt utvalg av metervarer og sytilbehør.


Vi forhandler symaskiner fra Janome og Baby Lock. Klær fra Gullkorn Design. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester! Ullstoff blir solgt som metervare og prisen vises per meter.


Bambus metervare

Alle ullstoffene har en vaskeanvisning, slik at du ikke ødelegger de ferdige prosjektene dine i vask. Blir det noen rester igjen av stoffet, kan du alltid bruke det til patchwork. Vi leverer ull som metervare i løpet av uken og tilbyr gratis frakt ved kjøp over 799. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!


Hos KjekkSøt fører vi en mengde stoffer i ulike kvaliteter. Vi har mest utvalg i stretchstoffer som bomullsjersey, french terry, ribbjersey, modal og viskose stoffer. Ensfarvet bambus jersey i alle de farver vi kan få fat i - til dig der elsker at sy.


Bambus metervare

Lækker OEKO-TEX bambus jersey i grøn. Dejlig blød kvalitet. Populært til sportstøj, overdele, cardigan og undertøj. De mange fordele ved bambus jersey er: Åndbart (svedabsorberende). Det er samtidig temperaturregulerende (har samme effekt som naturuld).


Stoffet selges som metervare og alle prisene vises per meter. Du har også mulighet for å klikke på knappen ‘Skal sys som duk’ for å få hjelp til de presise målene. Det er frakt på 3- og gratis frakt på kjøp over 6kr Det blir alltid endel stoff igjen på rullen etter produksjonen. Som endel av vår nullsvinnsvisjon selger vi derfor metervare til kunder og venner som liker å sy selv og ser etter stoff av god kvalitet, i materialer det ofte er vanskelig å finne i ordinære stoffbutikker.


Din nettbutikk med salg av stoff i metervare , tekstiler, koseklut, biteleker. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet derfor har vi alt du trenger til vinduene dine.


Velg mellom gardinløsninger som er klare til å henges opp eller sy og monter gardinene dine selv med gardinstenger, stoff i metervare , sytilbehør og gardintilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg