søndag 8. februar 2015

Dekke bord konfirmasjon

De mest egnede blå blomstene er blå hortensia og ridderspore (delphinium). Trenger du inspirasjon til borddekking? Vi har samlet nyttig informasjon og smarte tips til hverdags og fest.


Les våre artikler og bli inspirert! Borddekking konfirmasjon - Inspirasjon og tips til dekking av bord til konfirmasjon.

Tanken på å pynte bord selv til en konfirmasjon kan være skremmende for mange, men om en deler det opp i mange små oppgaver er dette noe alle kan få til. Her kommer noen enkle råd og tips som kan inspirere om du skal dekke bordet til en bursdag, eller om det er en konfirmasjon eller kanskje en sommerfest. Når det gjelder blomstene på bordet, så er det ingen regler, her er du fri til å være kreativ.


Romantisk og intimt bord for to. En perfekt unnskyldning for å dekke et romantisk bord for to fylt med levende lys, farger som smaker av romantikk, og mat og drikke som forfører. PS – Bordet for to passer også godt til venninnemiddag eller dekk det til flere og.


Som tidligere nevnt, liker jeg veldig godt å dekke bord.

Det norske flagget og de første skoene, måtte få plass ved hedersgjesten. Stikkordarkiv: dekke bord til konfirmasjon Går du med BRYLLUPSPLANER ? Er det en liten baby på vei i venninneflokken og du skal arrangere BABYSHOWER ? Skal du feire BARNEDÅP ? FESTBORD (Av redaktøren) BORDDEKKING. Tradisjonelt dekkes et festbord med hvit duk, hvite tøyservietter og hvite stearinlys. I dag brukes gjerne flere farger sammen.


Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Er tenåringen KONFIRMANT snart ? Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap. Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet.


Først bør man ta utgangspunkt i hvilken anledning det er, hvilke omgivelser det skal være i og hva slags farger man liker. Det er mange måter å dekorere et bord på. Gjør det til en del av festen – finn frem vaser og lyslykter og mix og match etter deres ønske.


Ha likevel som tommelfingerregel å alltid velge mellom varme og kalde farger, og hold deg til samme nyanse. Dekk et fint høstbord med naturmaterialer. Dette høstbordet har såå mye fin gratis pynt!


Jeg har fått skikkelig dilla på å dekke bord med det jeg finner ute. Og det er så mye som kan lages til bordet av. Pynt til konfirmasjon : stiler, prisklasser. Vi nærmer oss vår og i mange hjem nærmer det seg også konfirmasjon. Mange ungdommer ser frem til denne dagen, og ønsker å delta i selve planleggingen.


Heldigvis finner du alt du trenger av konfirmasjonspynt til å dekke et festlig konfirmasjonsbord og skape den riktige stemningen i festlokalet her hos Selskapsshop! Finn konfirmasjonsdekoren som passer din konfirmant i vårt store utvalg av ballonger, bordkort, bordkortholdere, bordløpere, bordpynt, kakepynt, servietter og annet av dekor til konfirmasjon. For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro.


Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg