torsdag 10. november 2016

Fagmøbler alnabru

Denne høsten har Fagmøbler vært med på tidenes største overraskelsesfest! I samarbeid med TV-Norge og programleder Rune Haraldsen har vi gledet uvitende boligeiere med nyoppussede rom. Og møblene kom selvsagt fra Fagmøbler ! A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Beste tilbud i uken på Tiendeo. Planlegg og spar penger!


Vi håper du lar deg inspirere av vår nettside, men selvsagt er du også hjertelig velkommen i butikken hos oss! Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg. Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat! Fagmøbler ønsker å være best på service og kvalitet, og at du som kunde skal finne stor fagkompetanse når du kjøper møbler. Kjeden har noen store varehus, men for det meste består den av små og mellomstore butikker som ofte er familiedrevet.


Mange av Fagmøbler -butikkene drives av andre- og tredjegenerasjons møbelhandlere. Blir det for vanskelig å velge er det bare å komme innom vårt varehus på Alnabru for å prøvesitte. Hagemøbler – A-Møbler Hagemøblene må tåle forskjellig vær. På Alnabru har vi et varehus hvor møblene er utstilt deler av året. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Velg mellom seter , seter , hjørnesofa , sovesofa , skinnsofa , reclinersofa og modulsofaer som du kan bygge etter eget ønske. Med et velutvalgt sofabord kan du skape en lun og hjemmekoselig atmosfære i stuen. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov.


Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av lamper og belysning for alle rom til gode priser. Vi fører lamper fra mange kjente varemerker samt egne varemerker. Lave priser og rask levering. Finn din favoritt i nettbutikken! Alle produkter lagerføres.


Hos oss finner du Norges største utvalg av tepper. Julehuset Skeidar Se mer. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service.


Om du ikke klarer å bestemme deg her i nettbutikken er du velkommen til den fysiske butikken vår for å bli inspirert og for å få noen gode råd. Her finner du møbler som Trademax tilbyr for innendørsbruk. Hos MAXBO finner du hagemøbler til din stil - enten du har liten eller stor uteplass.


Kjøp på nett eller i butikk. FALKETIND VINTERDYNE! God og prisgundstig dyne, ypperlig til bruk i både hus og hytte.


Fylt med andedun og andefjær, med en rutesydd konstruksjon som holder dunet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg