tirsdag 22. november 2016

Ferdigmalte lister

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister?

VYRK leverer et bredt utvalg av lister som du kan velge din unike farge på. I de fleste rom utgjør listene selve rammen på verket. I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger.


Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror. Våre malte lister består av spesielt egnet råstoff, som høvles i ønsket profil før det pusses maskinelt. Deretter sprøytes det på et lag UV-lakk og listen pusses på nytt.


Denne behandlingen gir en heldekkende og glatt overflate.

Byggern har et rikt sortiment av lister. Det vanligste er furulister og et mindre sortiment av gran. Vi har ikke bare det vanlige sortimentet i butikkene, men du har også mulighet til å bestille lister ut fra sortimentet til våre leverandører.


Ferdig malte og lakkerte lister er også å få kjøpt. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jeg skal ha maling med samme farge som de ferdigmalte listene deres. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


Listverket har stor betydning for helheten i et rom. Derfor har vi lister for å dekke alle behov og gir deg mange muligheter når det kommer til å velge profil og. For brede lister stjeler en del av romfølelsen. Hvis boligen har standard takhøyde inne – 2centimeter – bør du for eksempel ikke velge gulvlister som er høyere enn 5-centimeter. Smale lister gjør seg best til små rom, fordi det ikke tar opp så mye plass på veggen.


Jeg har malt en hel haug med nye, ferdigmalte lister. Det har herdet i mange dager nå, så jeg skjønner ingenting.

Burde jeg ha grunnet på en eller annen måte? Hatt en slik før men den ble ødelagt for noen mnd siden. Lister , spesielt gulv- og dørlister, har en tendens til å bli støvete eller flekkete på en helt annen måte enn vegger, så det kan også lønne seg å velge en blank maling, eller en malingstype som er enkel å vaske. Pass på at du velger en malingstype som er utviklet med tanke på å takle fingerfett.


Bruk så kraftige lister som mulig. Større rom krever grovere lister enn mindre rom. Listene må kle huset, de må stå i forhold til husets stil og innredning. Det finnes i dag et godt utvalg ferdigmalte lister som er tilpasset systemet til flere av vegg- og gulvleverandørene. Jeg syns svarte lister høres ille ut!


Jeg lagde tre nye rom sist sommer, og holdt veggene i lyse farger, og endte opp med nesten helt hvite lister. Brukte ferdigmalte lister i et rom, og det så flott ut. De er ikke kritthvite, men duset bitte litt ned. Vask listene godt med salmiakk i vannet før du maler. Produsent av listverk og interiørtre.


Jeg kjøpte ferdigmalte lister hos listverkfabrikken, og fikk med en liten flaske med maling lik listefargen. På Coop Obs kjøpte jeg en liten tube hvit finsparkel. Sparklet spikerhullene med hvit sparkel, og allerede da var hullene nesten usynlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg