onsdag 9. november 2016

Jotun optimal vannbasert

Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. DRYGOLIN ULTIMAT eller OPTIMAL.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L, Glansgrad 2.

Jotun optimal vannbasert Den ene er vannbasert og har kommet i flere nye og forbedrede utgaver, mens den andre er oljebasert? Da går du for Optimal. Pass på at du gjør skikkelig grunnarbei med vask, evt skraping, grunniing med Visir og toppstrøk. Optimalen har litt lav glans, men den holder i åresvis! Deretter går du over med en stiv børste for å fjerne løse trefibre.


Svar: Da må du først vaske over med JOTUN KRAFTVASK. Er det mye av dette, grunner du med VISIR OLJEGRUNNING på de områdene som har bart treverk, før du påfører maling som f. Bare det burde fått meg til å holdt meg unna Optimal.

Etter den saken skal jeg aldri mer ha noen produkter fra Jotun på ytterkledningen. Tidligere behandlet treverk rengjøres med Jotun Kraftvask. Påfør Jotun Sopp og Algedreper.


Bart, friskt treverk grunnes med strøk Visir Oljegrunning Pigmentert. En meget værbestandig oljemaling med ekstra beskyttelse mot svertesopp og alger, og ekstra god farge- og glansholdbarhet. Gir huset et langvarig flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Optimal er en moderne eksteriørmaling fra Jotun , tilpasset norsk klima.


Lett å påføre med rull eller pensel. Tørker raskt, kan overmales etter timer. Så jotun sin løsning med akryl er Optimal. En mente at man ikke kan male huset med oljemaling da man kun har brukt vannbasert maling på huset noen sinne.


Skal du male med vannbasert oljemaling på gammel oljemaling må du huske å vaske med kraftvask først. Optimal Optiwhite har ekstremt lavt skittopptak og hindrer at smuss og skitt fester seg på overflaten. Jotun Optimal Optiwhite er en vannløselig spesialmaling for hvite hus.


Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Sammen med fuktighet er sola treverkets verste fiende. UV-stråler fra sola kan bryte ned fibrene i treverket, få malingen til å falme og være skadelig for huset ditt.


Eksteriørmaling Optimal vindu og dør hvit 68l Jotun 25- per box Kjøp.

De ligger i samme prisklasse. Butinox Futura og Mesterdekk Elite er tilsvarende produkter fra andre leverandører. Malingen ble raskt gnidd av med en bomullsfille slik at treverket er synlig gjennom fargen.


Alt deretter lakket to strøk (med mellomsliping) med Scanox Trestjerners vannbasert mattlakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg