onsdag 30. november 2016

Jotun impregnering

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Anbefales på fuktutsatt treverk.


Egner seg også som impregnering på trebåter.

Reduserer vanninntrenging og samtidig tillater fuktighet i underlaget å slippe ut. Motvirker mose-, sopp- og algevekst. Dette er nok det produktet som best kan erstatte Antiparasitt som er borte fra markedet.


Beskytter mot innsekter, råte og muggsopp og er tilnærmet luktfri. Kan brukes inne og ute. Spesielt egnet for utsatte trekonstruksjoner, kuttflater og endeved.


Gir beskyttelse mot angrep av råtesopper og treborende insekter som borebiller. Dokumentert beskyttelse. Den forbinder seg kjemisk med det mineralske underlaget og benyttes som vann- og smussavvisende behandling på ubehandlet teglstein, puss, gassbetong, sugende naturstein etc.

Altså kun mineralske sugende underlag). Produktet må ikke benyttes på treverk i jordkontakt. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Impregnering til fuktutsatte trekonstruksjoner inne og ute.


For behandling av teglstein er det viktig å påse at fuger er sprekkfrie før impregnering. Frosttilsetning frost kf 1l Heydi 17- per fl Kjøp. Textile Waterproof International. Effektiv impregnering på fuktutsatt treverk fra Jotun. Jotun Mur og Stein impregnering er et forberedelsesprodukt til ubehandlet teglstein, puss, gassbetong (Ytong, Siporex), sugende naturstein og lignende.


Det er kun egnet til mineralske og sugende under lag og egner seg ikke for gips eller flater behandlet med organisk maling. Må ikke komme i kontakt med plastvinduer eller brukes i direkte sollys. Nettlager Selges ikke fra nettlager. JOTUN JOTUN IMPREGNERING FOR TRE L. HERDINS IMPREGNERING IMPRENEX BLØTLEGGING 150ML. Jotun impregnering tre er klar til bruk og skal ikke tynnes.


All endeved behandles ekstra nøye. Hurtigtørkende vannfri impregnering som gjør overflaten både skitt- og vannmotstandig. BYGGER`N - landsdekkende byggevarekjede med ca 1butikker i Norge.

KUN mineralske sugende underlag. Tekstilrengjøringen er et konsentert, vannbasert og alkalisk vaskemiddel basert på en blanding av surfaktanter, emulgatorer og vann. Rengjøringsmidlet er biologisk nedbrytbart og uten løsemidler.


Gjøco GTreimpregnering har god inntregningsevne og gir god beskyttelse av treverket. Gjøco GTreimpregnering brukes som toppstrøk for å gi en beskyttende lakkfilm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg