onsdag 9. november 2016

Hylle system

Stort utvalg av hyllesystem hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet. Finn hyllesystem vegg.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Enten du har stor eller liten plass, har vi et stort utvalg hyllesystemer i forskjellige størrelser, materialer og uttrykk. Enten du trenger hyller til bøker eller nips og pynt, så finner du hyllen du trenger her hos oss. Du kan velge å kjøpe ferdige POCKET hyller og ferdige oppsatte systemer, eller du kan designe ditt helt eget system her. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering!


MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Kjøp på nett eller i butikk. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Med dette systemet kan du bygge opp din egen hylle - og arbeidsbenkløsning.

Hver reol er utstyrt med fire stolper og perforeringer slik at hylleplatene kan plasseres slik du selv ønsker. De mange mulighetene som hyller, bokhyller og hyllesystem gir gjør det enkelt å finne en favoritt som passer akkurat din innredningsstil og dine oppbevaringsbehov. Her finner du vårt utvalg av hyller til oppbevaring for ulike smaker og stiler.


Ser et fleksibelt hyllesystem for butikk og lagerinnredning. Systemet har et stort sortiment av hyllestørrelser, reolhøyder og tilbehør i form av kroker, pigger og diverse opphengsalternativer. Tegn din oppbevaringsløsning, garderobe og måltilpassede skyvedører i 3D. Angi målene på rommet ditt og planlegg en løsning som passer perfekt hjemme hos deg. Søk etter hyllesystem på den nye KensaQ.


Robuste, lettmonterte oppbevaringshyller med flyttbare hylleplan. Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Hyllesystem Gerdmanshyllen.


Elfas klassiske veggmonterte Sparring hyllesystem. Lagerhyllen kommer i flere forskjellige farger og utførelser. Bygget opp av veggskinner som skrus på veggen, og kompletteres med knekter og hylleplater. Perfekt som bokhylle eller avlastningshylle, og kan kombineres med våre ulike bokstøtter. Kan enkelt monteres under trappen eller skråtaket, ettersom både hyller og veggskinner kan kappes til og.


Elfa garderobe med hyller, kurvsystem og annen innredning og system til garderobe finner du her. Se hele utvalget produkter fra Elfa hos Obs BYGG.

Veggskap produseres av rustfrie plater. Leveres med avtagbare hylleplate. Dempere og beslag finnes på alle dører. Spesialstørrelser og låsbare versjoner som tilvalg. Vegghyller, skinner og konsoller produseres av rustfrie plater.


Konsoller og skinner finnes i to modeller. Med Elfas garderobe- og innredningssystemer kan du skreddersy dine egne kombinasjoner for optimal tilpasning. Smart organisering gir deg deg oversikt og enkel tilgang. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Dine data, dine valg.


For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre. Praktiske hyllereoler - mange ulike varianter - solide konstruksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg