torsdag 17. november 2016

Rullegardin 140

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål.


Rullegardin 140

Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Smarte og praktiske rullegardiner.


Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig.


Rullegardin 140

Hvis du vil ha flere egenskaper til samme vindu, kan du velge å kombinere flere gardintyper – for eksempel både rullegardin og lengre draperingsgardiner. Materiale og tekstil Visuelt kan gardiner gjøre mye med et rom, og farger og mønster kan skape mye liv. Det er nok det viktigste punktet for å gjøre et valg du blir fornøyd med på sikt. Mål på produktet er totale mål inklusiv beslag.


Stoffbredde er bredde - cm. Leveres med kombibeslag for montering på vegg og i tak. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Ofte er det at foretrække, hvis gardinet bruges i et opholdsrum.


Rullegardin 140

Solavskjerming til meget lave priser. I et soverum er det derimod mere hensigtsmæssigt, at der er mørkt. Det er alt andet lige den billigste løsning og fungerer for de fleste. Mange nøjes med at købe et rullegardin med mørkt stof. Etter mål, smale, el.


Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin. Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Se Danmarks største udvalg af rullegardiner i alle farver og mål. Find dit nye rullegardin hos UNIG og få gratis stofprøver, billige priser samt lynhurtig fragt. Den “demper” også vinden som en levegg, men er konstruert slik at den slipper vind igjennom slik at den ikke “blafrer”.


Rullegardin 140

Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende. Et rullegardin er velegnet i soveværelset og fås som lysdæmpende eller mørklægningsgardin. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk. Stort utvalg av liftgardiner og rollup-gardiner til stue, kjøkken og soverom.


Ensfargede og med mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg