mandag 28. november 2016

Alba vinglass

Hva skjuler seg bak trenden? Gode priser og rask levering! Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin. Inspirasjonen har Teresa Bergerud hentet fra gamle glass og håndslepne dekorer. ALBA er blitt godt kjent gjennom programmer som Hver gang vi møtes på TV2.


Glassene er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles ”riktig” – selv til de aller største anledningene.

Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter vinglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Alle priser på nettsiden er inkl.


Kjøp på nett og få rask. Ha en trivelig handel! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Og så må vi ikke glemme Ikea. De har fullt ut brukbare og funksjonelle vinglass til en slikk og ingenting. Bare husk grunnreglene om klart glass og tulipanform. Mange tror at man må vaske vinglass for hån og at de rett og slett ikke tåler å bli vasket i maskin.


Dette er tøv og tøys. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. For å få fullt utbytte av vinens lukt og smak, er du avhengig av et vinglass som yter vinen full rettferdighet. Trond Moi og Toralf Bølgen setter opp noen grunnleggende kriterier i sin bok MatVin: 1) Glasset bør være klart, dvs.


Bli den første som omtaler dette produktet. Eva Solo Bourgogneglass 50cl 2-pack. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood.


Få rabatt på verdens beste vinglass Den verdensberømte vinskribenten Jancis Robinson har laget ett vinglass som dekker alle behov. Vinglass Savoie Quantum 24cl H1Ø75mm Glass. Det kommer til å dekke også dine.


Som medlem i Apéritifs Mat- og vinklubb får du gunstige priser. Sammenlign pris på glass.

Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass , champagneglass, rødvinsglass, hvitvinsglass, whiskyglass - blant 4varer. Lucca Rødvinsglass, cl. Dekoren Antikk er brukt på gamle glass som Trygve og Excellent. Klaraserien er enkle elegante glass til god pris.


Vannglass som er både munnblåst og håndslepet. Alba Antique Rødvinsglass. Tilbudspris: Ordinær pris : kr 499. Spiegelau Authentis Borgogne 75cl, 4-pakk. Dessverre er det ikke flere av.


Noen som kan hjelpe meg meg tips til fine vinglass jeg kan ha på ønskelisten min ? Orrefors by berens er glass laget for at vin- og matopplevelsen skal bli best mulig. Rødvin, hvitvin og brusende cavabobler – alle har. Designet av Teresa Bergerud Eksklusivt og klassisk vinservise.


Inspirert av gamle glass og håndslepne dekorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg