tirsdag 22. november 2016

Dekorark

Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv. Elevene kan rette med en læringsparter eller alene. Alle historiene kopieres opp, og settes sammen til en bok som alle elevene får med seg hjem siste skoledag.


Dekorark og dekorkartong.

Godt egnet til scrapping, kortlaging og annen papirhobby. Så er det bare til å pynte alle siden med flotte dekorark. Mange fine farger, dekorer og papirkvaliteter.


Her har jeg brukt de nye Aarkene vi har fått inn! Jeg bruker STAZ sitt nye stempel på utsiden, sammen med papirroser. Jeg har laget en lås som blir montert under dekorarkene og som det er magnet inni.


Teknisk Hobby AS ble stiftet 09.

Anders Gjeruldsen og Svein Arild Berli med forretningslokale i Grimstad. Formålet var å gi et tilbud til. Nissen på handletur antall. Only registered users can download this free product.


Papirblokk fra Tim Holtz som består av dekorark i kraftpapir. Arkene har også et resist mønster, og måler ca 3x 3cm. Konfekt med espresso Ganache: 2g sjokolade kakao dl kremfløte ts blomsterhonning ts ekspressopulver ss varmt vann.


Gjør om gamle tapetrester og fine dekorark til en girlander med stjerner. Tørket hortensia som pynt. Saks Slik gjør du: 1) Klipp ut to stjerner av tapetrester og dekorarket.


Lim de to stjernene sammen over et stykke ståltråd. Fest tørket hortensia på tråden. Sjokolade transfer sheet. Jeg måler hvor langt og høyt jeg vil at arkene skal være slik at de passer til kaka.


Og skjærer de til med en skarp kniv. Innhold: neser, adventstall, horn, øyne og dekorark.

Ordinær pris 14-x Santas Reinbeer Adventskalender er lagt i handlekurven. SuperSign er sammensatt av flere lag med ubleket kraftpapir, dekorark , baksideark og UV-overlay. Vi tror det fremdeles eksisterer mennesker som har glede av å bygge sitt eget modellfly. Presses sammen under høyt trykk og varme over lang tid og gir dermed.


Vi tror også at det idag kan være barn som gjerne vil være med på en. Gir et godt grunnlag for skrivevurdering på slutten året, og elevene er superspente på å få dele alle historiene med familien hjemme :) Inneholder instruksjon, planleggingark, sjekkliste for redigering og dekorark ! Hos Helihak hittar du Scrapbooking saker, bokmärken, klippdockor och andra samlarsaker. Vi har en butik i Ludvika och webshop att handla från på nätet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg