torsdag 3. november 2016

Edelgran planter

Vi er total leverandør av planter og utstyr til juletreproduksjon og salg. Plantene vi selger kommer fra Danmark. Utstyr ellers kommer fra norske,. Edelgran leveres i barrot, plugg pmog HP150.


Vi hjelper deg å finne hjelper deg med å finne ut hvilke edelgran planter du trenger.

Ingen er viltvoksende i Norge, men mange arter blir plantet og finnes av og til forvillet. Trærne har flate nåler og opprette kongler som mister skjellene ved modningen. Her finner du mer informasjon om trærne. VÅR STERKESTE ANBEFALING ER: PLANT GRAN ! RIG M95Sprinteren, plantes kun på våren.


En vital plante med rask etableringsevne, til en lavere pris. Vi driver med intensiv produktutvikling av anbefalte provenienser.

May Heggestad er nå daglig leder for bedriften, hun har kontakten med våre kunder og har ansvar for all produksjon sammen med Monica Lea og John Georg Johansen. Noen anser likevel de to andreartene som varianter av vanlig edelgran , hnhv A. Funn: En hvilken som helst Hosta av årets nyheter vil gi deg en plante utenom det vanlige i hagen. Liten planteskole som selger nåletrær og stauder. Har godt utvalg av bl. Plantasjen har alt for livet med planter - fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler.


Nakenfrøete planter Pinophyta. Furufamilien Pinaceae. Vanlig edelgran kan bli over 4år gammel. Treet krever noe regnfall, og trives best fra 3moh. Fyll hjemmet med kunstige planter som skaper harmoni og velvære.


Hos oss finner du planter , sukkulenter og silkeblomster av beste kvalitet. De er naturtro og setter preg på ditt interiør i hjemmet. Men indimellem lyng og over mose kryber kraakefotens rentgrønne, skjæggede strenge.


Linnæa borealis: Hvor granerne staar ranke, og mosen ligger fin og jevn mellom de slanke stammer med solstreif udover, - der kryber barskogens barn, linnæa, henover sten og stub, sendende sine smaaklokker parvis op mod de svaiende grankviste ovenover.

Mange hjem er fylt opp med stemningsfulle og dekorative blomster og planter. Dessverre er mange av disse giftige, og hvert år havner katter hos veterinæren etter å ha fått i seg blomster og planter. Det er derfor viktig å kjenne til hvilke planter som er giftige og symptomene på forgiftning. Den enkleste og billigste veien til en ny hekk er å plante barrotsplanter. En barrotsplante har ingen jordklump rundt røttene som beskytter mot uttørking, og må derfor plantes før den får blader som avgir fukt.


Dette er ei edelgran med ganske myke greiner. Det ser ut som om den glinser når nålenes underside blir synlig samtidig som oversiden. På dette treet er det mulig at konglene kommer så tidlig at du får kongler på treet i stua.


Hageplanter er flerårige planter som kommer igjen år etter år og blir finere for hvert år. Uansett hva slags hage eller uterom du har kan hageplanter brukes og våre kunnskapsrike gartnere hjelper deg gjerne med en enkel hageskisse og valg av hageplanter som passer for deg. Vi har en stor egenproduksjon og leverer med egne biler over hele Østlandet.


Busker som brukes i hekk eks. Listen inneholder noen av de valigste, så en duftfølsom person kan reager på flere planter. Jeg har også noen spørsmål rundt dette med juletrær. Prøver å hugge litt av det som vokser (til ved), men vurderer å plante juletrær som et tilskudd til pensjonen om noen år (om til år).


Som dere forstår så har jeg ingen inntekt av bruket nå, men er i full jobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg