onsdag 16. november 2016

Liten hjørnepeis

Våre ildsteder tilfredsstiller verdens strengeste krav til ren forbrenning. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt. Tine er en tradisjonell hjørnepeis som passer like godt på hytta som hjemme. Den leveres med en ileggsplate i skiferbetong, og om nødvendig kan man ha tilhørende.


Peisovner fra Nordpeis, Jøtul, Dovre og flere.

Ildstedet er ofte det koselige samlingspunktet i et hjem. Valgmulighetene er mange når det kommer til peis og vedovn. Tine kjøkken er en tradisjonell hjørnepeis som passer like godt på hytta som hjemme.


Den har innebygd vednisje, og innsatsen står høyt over gulvet. Om nødvendig har den gulvplate i skiferbetong, og man kan også benytte tilhørende hylleplate i skiferbetong. Tine bestilles sammen med innsats Ni-bifold dør.


Vår lidenskap for oppvarming og vår lange erfaring med å mestre det skandinaviske klima, har lært oss at varme er mer enn det som kan måles av et termometer. Ovnene er ofte lakkert og kommer i farger som sort, grå, hvit, mocca og nikkel.

Hot Megastore er en ledende kjelevarmebutikk og har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser. Vi tilbyr ovner, peiser, skorsteiner, varmepumpe, vedovn fra. Mange kommer bare for å få ideer, men har innerst inne tenkt – og trodd – at de måtte kjøpe en ferdigpeis. Dét er det jo liten grunn til å tro da det i dag finnes langt bedre tilgang til gode byggematerialer, og det merker vi gjør utslag.


Og så er det selvsagt gøy for oss å kunne heve finishgraden, sier Rune Ek Larsen i Varmefag. Vi gir deg inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn. Jeg har murt peis :-O. Med en murt peis er det lett og skape et rom med høy hyggefaktor. Jøtul har flere ferdige murpeiser som sammen med våre peisinnsatser er et tids- og.


Dog har jeg også sett en hjørnepeis fra Rais, som er plassert inne i pipa. Er dette en løsning som er lovlig i Norge? Pipa står i en 1-etasjes enebolig som har en grunnflate på ca 1m2. Nordpeis Fargo er en liten peis med et stort innsyn til flammene. Peisen kommer i flere varianter med vokset betong eller hvite marmor detaljer eller eikepaneler.


Dovrepeisen verdens eldste peisprodusent. Trenger da å få montert denne samt tettet eksisterende hull fra tidligere ovn i pipa. Bekkestua , Torsdag 19.

Nettsiden bruker cookies Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjepartstjenester. Enten du har stor terrasse eller en liten balkong, finnes det en modell som passer for deg. Disse effektive brennerne holder temperaturen oppe mange timer etter at solen har gått ne og de sørger for behagelig varme utendørs fra tidlig vår til langt ut i september.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg