fredag 11. november 2016

Akryl fugemasse farger

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Megastort utvalg og rask levering.

Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Silikon, Epoxy og Sementbasert. Byggprodukter For Nordisk Klima. Det finnes flere typer fugemasse , og forskjellige varianter. Det finnes fugemasse som er mer ru i overflaten, fugemasse som er vanntett, og fugemasse som egner seg til spesifikke områder.


Alle våre produktgrupper. ESSVE Akryl Flex, akrylbasert fugemasse for fuging av sprekker og sammenføyinger.

Fire ulike alternativer utifra behov av elastitet og bevegelighet på fugemassen, 1 og. Finnes i flere farger. Teckan benyttes dersom man skal sparkle med fugemasse. Flexer langt mer fleksibel hvis det er snakk om mindre sprekker.


Forøvrig har jeg sett akryl som gir etter ved flere tilfeller. I prosessen krymper fugen noe. Leveres også i flere farger , samt en klar utgave. Hinnedannende olje-, butyl og bitumenbaserte plastiske fugemasser.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Elastisk lim og fugemasse for alle materialer på taket. Til fuger mellom fliser mot gulv og i hjørner. Som akryl kan tecmales over.


Casco Sanitary Silicone. Den kommer også i mange forskjellige farger , så det er ikke alltid nødvendig å male. Bruker du den som lim legger du et lag med masse der du skal lime.

Press objektet mot overflaten. Skal limen henge, kan det være lurt å bruke tape til å holde den på plass frem til limen har blitt herdet. Malerfug Akry er spesielt beregnet til innendørs fuging og reparasjon av sprekker og hull.


Produktet er registrert i Svanens husproduktportal. Malerfug er en akrylbasert fugemasse spesielt egnet til sparkling og tetting i byggsammenheng før overmaling. Kan overmales etter 5-min. Godt egnet som fingersparkel. Akryl fugemasse Hvit 3ml Topp kvalitet.


Tetter for fuktgjennomtrengning. God vedheft til de fleste underlag. En allsidig fugemasse til tetting av fuger rundt dører og vinduer, revner i paneler samt lydfuger.


Akrylsparkel Inne Hurtigtørkende og meget sterkt bindende innendørs sparkelmasse med god fyllevne. Når man skal fuge, er det viktig at produktet har de rette egenskapene. Universal er en lettarbeidet fugemasse i ulike farger.


De samme fargene får du også i den nye Weber. I motsetning til akryl er ikke silikon egnet for å male over, men heldigvis kommer massen i mange forskjellige farger og varianter. Hvilken akryl fugemasse anbefaler dere som er bra og ikke krymper (så mye)?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg