torsdag 17. november 2016

Nattbord henge på vegg

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme.

Bord til lave priser. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Enkelt og stilrent nattbord til å henge på veggen. Ingen kronglete støvsuging rundt vaklende ben.


Passer perfekt dersom du har seng med skuffer. Du velger selv hvor høyt du vil montere nattbordet. The Box vegghengt nattbord 3cm.

Hos IKEA finner du nattbord , sengebord og vegghengte nattbord i god kvalitet og design som dekker mange ulike behov. Velkommen innom for en titt på IKEA. Nordli nattbord har en skjult skuff som gir plass til mobillader og ledninger. I tillegg er det spor på baksiden av bakbena slik at ledningsrotet kan skjules. Nattbord til å henge på vegg 1kr.


Bredde (cm) 38: Dybde (cm) 23: Torget Til salgs Møbler og interiør Hyller og kommoder Hyller. Men nattbord trenger ikke å være symmetriske og kjedelige, det er mange forskjellige muligheter som kan gi soverommet ditt et helt annet uttrykk. Du kan også ha plassere sengen din inntil en vegg , da trenger du kun ett nattbord , og du vil få bedre plass på soverommet. Her er forslag til spennende løsninger til nattbord på soverommet.


IKEA - NORBERG, Veggmontert klaffebor hvit, Blir en praktisk hylle til små ting når klaffen vendes ned. Du sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan. Smal benk som nattbord. Har du plass til å dra senga litt ut fra veggen , kan du også velge å plassere en smal benk i naturmateriale mellom senga og veggen. Plutselig har du plass til masse bøker og planter bak, eller ved sien av sengen din - på et veldig fint nattbord.


Velg et nattbord som passer din stil. Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.

Stort utvalg av fine nattbord i flere stilarter. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Ved å klikke på et av nattbordene nedenfor kan du se flere bilder og produktegenskaper, samt lese mer om farger og montering.


Vi har varehus over hele Norge. Shopping når den er som best! Søk nattbord henge på vegg. TV-ene kommer med praktiske føtter som kan tilpasses bredden på TV-reolen din. Perfekt dersom du har seng med skuffer i under.


Men aller best resultat – både visuelt og praktisk – får du når du henger TV-en på veggen. En TV som henger flatt på veggen , omtrent som et maleri, har vært drømmen helt siden de første flatskjermene ble lansert. Men på grunn av lommeboka som helt klart sa nei endte vi på Ikea #128521; Vi møttes på halvveien og hang opp en Bestå hylle med hvit høyglans front.


Stramt, rent og en fin kontrast til fargene på både vegger og gulv på rommet. Hvordan nattbord har du? På den måten får vi begge pusle med det vi liker aller best. Praktisk hylle til å skru fast i sengesiden eller på en vegg. Leveres standard som hvitmalt, drivved eller ubehandlet.


Kan leveres i alle farger, oppgi fargekode ved bestilling. Trykk her for å velge riktig farge til ditt hjem. Den enkleste måten å henge TV-en på veggen , er å bruke et vanlig fast feste. Hvitmalt nattbord selges 1000.


Et prisgunstig alternativ. I stedet for nattbord , som stjeler gulvplass og har en tendens til å bli et sted man bare stikker unna ting som egentlig burde vært kastet, sats på vegghengte hyller på hver side av sengen. Alt du trenger å ha plass til er et vannglass, en bok og brillene dine.


Leselys kan henges opp på veggen over sengen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg