torsdag 3. november 2016

Maling av lister

Maling av lister

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hvite lister kan være helt riktig mange steder, men ofte er det vel så fint å la listverket matche veggen. En god huskeregel er at pent listverk med fordel kan fremheves, mens en helt vanlig, ordinær list som er der mest av praktiske årsaker gjerne kan tones ned.


Vask listverk og dører med Nordsjö Forvask. Hvis listene eller døren er malt fra før, uten at malingen er slitt eller løs, så trenger du kun å vaske og kan hoppe over punkt under. Løs maling må skrapes vekk. Velg riktig verktøy ved maling av listverk. I følge Jordan som produserer maleverktøy, er det de flate penseltypene for eksempel lite hensiktsmessige på profilerte lister.


Maling av lister

Det er nok en del som synes det er vanskelig å få til et godt resultat når de maler lister , og spesielt når listene er profilerte. Hvordan male tidligere malte lister. Lister : Jeg er veldig fornøyd med Jotun Lady Supreme Finish til lister , foringer og til dører.


Ser svært lite struktur i den både der det er malt med pensel og smal fin rull. God å jobbe me dekker godt, tørker passe fort og lett å smøre ut med lite eller ikke noe sig og drypping. Jeg har malt en hel haug med nye, ferdigmalte lister. Det har herdet i mange dager nå, så jeg skjønner ingenting. Burde jeg ha grunnet på en eller annen måte?


Maling av lister

Det er det ingen grunn til, sier Owren: – Når man først er i gang med malingen, er det ikke en veldig stor jobb. COOP og Otto Robsahm gir folkelige og forståelige tips om å Male lister. Skip navigation Sign in. MALE LIST_COOP - GJØR-DET-SELV LarsLars.


Ulike typer maling har ulike egenskaper. En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. Listverk gjør prosjektet komplett og bidrar til å fremheve rommets særpreg og stil.


Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål. Vi er innstilt på å yte service og dele kunnskap. Nettbutikken gjør at vi når hele landet med våre lave priser og fantastiske produkter. Våre malte lister består av spesielt egnet råstoff, som høvles i ønsket profil før det pusses maskinelt.


Deretter sprøytes det på et lag UV-lakk og listen pusses på nytt. Denne behandlingen gir en heldekkende og glatt overflate. Rull kun to bord av gangen med panelrull.


For ekstra rekkevidde og mindre belastning, anbefales bruk av forlengerskaft. Påfør LADY Supreme Finish på den øverste frisen med Jordan Ultimate oval pensel. Tørk av eventuell maling som kommer på ramtreet med en fuktig bomullsfille. Jo blankere en maling er, jo mer lys reflekteres, og dermed oppstår også både gjenskinn og skyggevirkninger.


Det er årsaken til at mange velger blanke overflater på listverk og vinduer. Den blanke, glatte overflaten fremhever de tingene i rommet du virkelig er stolt av. For eksempel et vakkert stukkatur, en gammel dør eller fine.


Vi dekker kommunene Farsun Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord og Hægebostad. Avisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg