torsdag 17. november 2016

Bergen stål

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett.

Spar opptil på ditt hotell! Reserver ditt Hotell i Bergen online. Bergen Stål Bruktjern AS Vi gjør byggebransjen grønnere. Gjenbruk av stål gir en stor miljøgevinst.


Fana Stål er en stålentrepenør som holder til på Espehaugen Næringspark i Bergen. Her har vi et stort verksted som tar seg av alt innen stålarbeid. Vi har en enorm bredde og dybde i sortimentet.

ASTRUP er en ledende leverandør innen metaller og plast, og betjener norsk industri med alt innen aluminium, metaller, plast, rustfritt stål , spesialstål og titan halvfabrikat. Som kunde er du sikret materialer fra ledende stål - og metallverk, samt de beste produsentene av plast halvfabrikat. Smith Stål Vest, Bergen.


Bergen Rustfri Industri AS (BRIAS) er en privateid grunderbedrift. Etablert av Frode Arefjord og Asbjørn Olsen. Vi leverer produkter i verdensklasse, vi er BRIAS!


Ring oss i dag og hør hvordan vi kan hjelpe deg! Norsk Stål Bergen fra , Hordaland. Kjør selv ferie i hele Europa. RØR, BJELKER, ARMERINGSJERN, PLATER, RUNDSTÅL, FLATTSTÅL, SKINNER.


I årenes løp har vi opparbeidet fagkompetanse og gode leverandøravtaler. Dette kombinert med stor etterspørsel etter nytt stål har medført en satsing på leveranse av nytt stål til industrien. Stål Våre lagre er tilpasset den lokale industrielle infrastruktur i produkter som bjelker, formstål, stangstål, hulprofiler, rør og plater.


Vi tilbyr et bredt sortiment av de fleste varekategorier mot de fleste bransjer. Ventistål er den ledende ventilasjons- og blikkenslagergrossisten i Norge, teknisk isolasjon til marine og offshore, komplett grossist innen ventilasjon, kjøling og. Stål Bergen - boligutbygging, aluminiumfasader, foliedekor, byggefirma, industribygg, bildekor, kontorbygg, glassfasade, fasadeskilt, glassfasader, jernskrap.

Vi holder til i nybygde og topp moderne produksjonslokaler på Storebotn, Askøy, og har en maskinpark som holder det aller høyeste nivå når det gjelder ytelse, kvalitet og hva som er mulig å produsere maskinelt. Vi er landets ledende leverandør innen aluminium, metaller, plast, rustfritt stål , syrefast stål , titan og spesialstål. Astrup har materialene! MAXBO tilbyr et bredt vareutvalg innen stål og metall i alle former og tilpasninger. Ta en titt i vår nettbutikk eller finn ditt nærmeste varehus.


Tibnor forsyner industri og verksteder i Norden og Baltikum med stål og metaller. Vi er samlingspunktet for smartere løsninger. Vi forener våre egne, kundenes og. Med eget mekanisk verksted kan vi produsere stålkonstruksjoner i alle størrelser. Ingen oppdrag er for små og ingen for store.


Vårt hovedområde er stålbygg og andre stålkonstruksjoner. Se hva vi kan hjelpe deg med! Vest Stål og Fasade har lang erfaring med å levere komplette stålbygg, vi kan skreddersy bygget etter dine ønsker og behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg