onsdag 16. november 2016

Billige tekstiler

Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Hos Trademax finner du gardiner til alle typer av vindu til en lav pris. Fast pris på frakt og rask levering!


Vi har også tekstiler i lin, ull og naturfibre, som vannhyasint og bananfiber. Noen av våre tekstiler er også laget av rester fra tekstilproduksjonen - tenk så smart og miljøvennlig.

Da snakker vi tekstiler med god samvittighet. Vi har garantert noen tekstiler som passer deg og hjemmet ditt. Her finner du tekstiler for alle stiler og rom. Vi har metervarer i masse mønstre og farger – fra klassisk til trendy. Slipp løs kreativiteten, og sy putevar og gardiner – eller gi en gammel stol nytt liv med et annet trekk.


Trenger du stoff til å lage gardiner, duk eller kanskje noe annet spennende som for eksempel et kjolestoff? På IKEA finner du metervare i ulike materialer, farger og mønstre. Stikk innom ditt nærmeste IKEA varehus for å kjøpe våre flotte stoffer og tekstiler.

Det er nesten umulig å se for seg et koselig og harmonisk rom uten gardiner. Europris fører et stort utvalg gardiner i svært mange farger og mønster. Og er du den travle typen, finner du også flere ferdigsydde tekstiler som kan dekoreres.


Ekstra billige tekstiler og garn finner du i vår outlet. Alltid gode tilbud og rabatter. Dette er et stort problem internasjonalt og noe må gjøres.


Bomull krever også mye vann, varme eller kjemikalie for å bli rent , og det vaskes også hyppig. Det er også et billig produkt, og derfor har vi et høyt forbruk av bomullstøy. Det er mange billige produkter med kort levetid i bomull , understreker Klepp.


Med de riktige teppene kan du sette en spiss på interiøret i hjemmet ditt. Et teppe er ikke bare behagelig å sette føttene på, men det kan også være med å fungere som et naturlig og dekorativt romskille i leiligheten. InHouse store tepper, barnetepper, gressteppe og diverse andre tekstiler. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.


Linwood er et sterkt merkenavn innen tekstiler i hjemlandet England. Deres styrke er møbelstoffer i alle varianter i høy kvalitet og til gode priser.

Enten du er på jakt etter ensfarget eller mønstret tekstil bør du finne noe interessant fra denne leverandøren. Alt i billige gardiner og tekstiler i vår gardinshop. Vi har alt fra mørkleggingsgardiner, liftgardiner, sengetepper og samt tekstiler. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Viskose brukes til alle typer tekstiler , spesielt ofte i blandinger med syntetiske fibre på grunn av sin gode evne til å ta opp fuktighet og fordi tekstilene er billige. Internasjonal forkortelse er VI. Tekstiler laget av vevd og strikket viskose er mye brukt til klær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg