torsdag 10. november 2016

Timeout stol

Hvilke stoler liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp stilige designede Stoler. Den svenskproduserte stolen har gode, funksjonelle løsninger som justerbar ryggstøtte og svingfunksjon som alltid tar deg tilbake til utgangspunktet.


Velg med eller uten fothviler, eller tilhørende pall.

Lenestoler som er designet av norske Jahn Aamodt og produsert i Skandinavia, er en kombinasjon av topp komfort og et vakkert utseende. Med mer enn 5stoffer og ulike detaljer får du en unik og perfekt stol som fremheve din personlighet. FREEDOM OF CHOICE More than 5fabrics, sheepskins and leathers.


Timeout Stol sjelden forbedret. Various types of wood. Kan leveres i mange forskjellige stoffer og huder. Kategorier: Conform, Salong. Gjerne med pall eller fothviler.


Farge og materiale er av mindre betydning, men kan ikke være slitt. Helst høy rygg (105cm), men vanlig rygg (101cm) går også. En fåtölj från Conform är en välgjord fåtölj av högsta kvalitet utvecklad tillsammans med arkitekter och designers för lika delar komfort och form. Men Time-Out - stolen har et eget særpreg og et eget uttrykk som skiller den fra Eames- stolen , sier Vislie. Direktør Kjell-Hugo Melvoll i Møbelringen vil ikke si så mye om saken, men understreker at han ikke mener at Macan- stolen er en kopi av TimeOut - stolen.


Vi har ikke kopiert stolen. Vi er ikke tilhenger av noen kopier. Derudover kan du vælge stolen både i flere forskellige finishes på siderne af stolen samt stof, læder eller fåreskind til polstringen.

Stolen vender altid tilbage til sin udgangsposition efter at du har drejet stolen med det såkaldte swingback. Conform Time Out lænestol Conform Time Out lænestol på drejesokkel monteret med Black leather og sider i valnød. TimeOut - stolen er gitt et forenklet og rankere snitt som skiller den fra så vel Eames- stolen som Hawk- stolen. TIMEOUT stolen er fremstillet hos en af Sveriges ældste og mest betydningsfulde producenter af hvilestole i høj kvalitet, Conform Sweden. Her er skandinavisk håndværk i fokus.


Rene linier møder tidløse former, høj kvalitet og komfort. Stolene i et bredt udvalg af forskellige materialer og med flere funktioner. Conform har skandinavisk håndverk i fokus og leverer hvilestoler med høy kvalitet og komfort i tidløs design. De har et stort utvalg stoler som kan bestilles i flere ulike stoffer, farger og materialer med ulike funksjoner.


Conform-møbler skaper et tidløst og moderne miljø for akkurat ditt hjem! Av stoler som ellers finnes på markedet og som av partene er trukket frem, finnes blant annet: Eames. Etter Conforms oppfatning er Macan så lik TimeOut at stolene lett kan forveksles, forteller advokat Camilla Vislie i advokatfirmaet Thommessen, på vegne av Conform.


Det svenske selskapet mener Møbelringen- stolen derfor kan skade salget av deres stol , og at likhetene slettes ikke er tilfeldige, da TimeOut var først ute på markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg