tirsdag 22. november 2016

Gjennomsiktig duk

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Vakre duker til store og små anledninger. Det er her venner og familie samles for store og små sammenkomster. Spisestuen er kanskje husets hyggeligste rom. Pynteduker og spisebrikker er en rask måte å gi spisebordet prikken over i’en til spesielle anledninger.


Hos oss kan du velge mellom et bredt utvalg av praktiske voksduker til hverdag og fest. Velg blant mange ulike design, farger og størrelser. Med bordpynt og en fin duk kan du enkelt gjøre det hverdagslige middagsbordet klar for fest, uten å måtte bruke en formue.

Alle våre voksduker er fri for ftalater. Bruk duken som vanlig duk – eller som beskyttelse oppå eller under en tekstilduk. Gjennomsiktig voksduk. Kvaliteten er svært slitesterk og lett å tørke av med en fuktig klut.


Beskytt ditt nye, vakre bord med en gjennomsiktig voksduk. Du har fortsatt gleden av å se selve bordet. Hvis du vil ha en gjennomsiktig duk som faller like pent som en tekstilduk, kan du velge klar plast i tykkelsen mm.


Transparent duk i pvc. Bruk den over duken for beskyttelse, eller alene. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Hos Kid finner du praktiske voksduker til hverdag og fest. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Ta vare på spisebordet med beskyttende voksduker. Ikke betal mer enn nødvendig.

En bordduk kan være både vakker og praktisk.

Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg voksduker i mange ulike farger, mønstre og design. Om et uhell skulle skje kan du enkelt rengjøre duken med en våt klut. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.


Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Voksduk metervare egner seg til flotte lengder, både når du skal bruke den som duk eller når du skal lage noe ekstra spennende til deg selv eller noen andre. Hos oss finner du et stort utvalg av mønstre, enten du er på jakt etter julemotiv, sommerlige blomster eller en voksduk med grafisk snitt. NB: Det er kun mulig å bestille i hele meter i nettbutikken.


Duken er glassklar med blank. Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Denne duken leveres i lengder a`og meter med en bredde på meter.


Til alle de og til dere andre som skal velge en duk som det er lettest å lykkes med når man vil at duken skal være 1 gjennomsiktig , velg derfor art. Glassfiberduk veier 2gram per kvadratmeter. Det praktiske med en duk i klar plast - med eller uten trykk – er at den er lett å rengjøre. Klar plast, klar voksduk, gjennomsiktig voksduk (kjært barn har mange navn) i tykkelsen mm kaller vi også for kaféfolie til vanlig (så fikk vi med enda et navn :-)). Det er en gjennomsiktig voksduk som beskytter bordet optimalt.


Hvor får man kjøpt billig og bra gjennomsiktig presenning? Den er sterk og smidig. En som slipper lyset gjennom? Biltema at de har noe som heter ufarget, er det da noe som.


Perfekt dersom du har et bord du er redd for, men samtidig ikke vil dekke til. På bildet er det blant annet brukt på ei hvit høyglansbordplate. Derfor bør du kjøpe en gjennomsiktig voksduk: Du unngår riper på bordplaten. Du slipper å dekke til bordplaten, men kan stolt vise den frem. Matrester og gris vaskes enkelt bort.


Levegg på rull kan ses på som en vertikal markise. Sistnevnte er transparent slik at bevarer utsynet. Du kan velge akryl- eller screenduk. Med akryl får du samme duk som en markise.


Det vil si med ingen utsyn eller innsyn. En av våre andre glassfiberduker, art. Tror det er forskjell på gjennomsiktig og hvit. Biltemas presenning er hvit og ikke transparent. På grunn av fleksibiliteten til produktet, sveiver du selv duken ned til gulv eller rekkverk med et vanlig markisesett, og fester med låsebolt når du har behov for en levegg.


Tekstiler gjør borddekkingen mer levende og hjemmekoselig. Hos Rusta finner du både ensfargede og mønstrede duker til hjemmet. Våre voksduker er praktiske å ha hjemme og gjør seg godt både på utebordet og innendørs, du unngår flekker og kan lett tørke av matrester.


Pynt til fest med en vakker duk og en matchende bordløper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg