mandag 7. november 2016

Beste beis

BEST I TEST AV MALING OG BEIS : Biltema, Rusta og Teknos kåres til best i test av svenske Folksam, som har testet malingsprodukter for utendørsbruk. Det er både kjente, store merkenavn, og i tillegg har de testet produkter som selges på lavprisvarehus og byggvarehus - ofte under egne merkenavn. Men den beste og mest varige behandlingen får du med dekkende maling, sier marketing manager Mette Dahl i Nordsjö. Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer enn vanlig beis , men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling.


Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende.

Beis og dekkbeis, oljemaling og vannbasert maling. Hva er det for noe alt sammen og hva skal man bruke hvor? Transparent beis Vi har bedt Vi i villas malingsekspert, Heidi S. Sørensen ved Maleriet Fargehandel AS om å forklare de ulike produktene. Vi starter i den mest gjennomsiktige delen av skalaen, med beis.


Før du kjøper beis , bør du tenke over hvilken farge som passer til huset. Butinox Terrassebeis kan blandes i mange lekre farger. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser.

Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det. Også detaljene spiller inn. Butinox var en av testvinnerne for åtte år siden, og er testens beste også denne gangen. Den gir et jevnt resultat uten synlige slipp eller slitasje på begge teststeder, og håndterer kvister uten problemer. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.


Bør du velge beis eller olje? Eller gå til anskaffelse av vedlikeholdsfritt treverk? Ekspertene gir deg råd. Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang.


Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen. Beis er en transparent overflatebehandling som lar treverkets struktur og overflate være til dels synlig. Maling, beis eller dekkbeis? Strukturen vil avta noe for hver behandling, mens beisfargen blir kraftigere for hvert nytt strøk. Beis er lett å påføre og har et påføringsintervall fra 1-år avhengig av klima.


Se beste pris på Tyrilin Tjærebeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Så lenge det er brukt vanlig olje eller beis fra før, så kan dette fjernes med terrasserens slik at man kan starte på ny frisk med for eksempel en terrassebeis med ny farge og utseende enn man hadde før.

Sterke oljer og beiser kan man derimot få problemer med å fjerne, sier Sve. Begynner malingen å flasse et lite ste er det best å utbedre det med en gang før det sprer seg. Man kan spare seg for mye arbeid ved å flekke raskt. Men aller best er det om håndløperen får et tett blikkbeslag, sier han. Rens først, beis etterpå.


Med denne lysnes og renses impregnert treverk for grønne skjemmende overskuddssalter, og du får riktig farge på terrassebeisen. Vårt prisløfte gir deg den beste terrassebeisen til den beste. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette. På gulv med stedvis nedslitt beis , samt ved bytte av farge på beisen, anbefaler vi deg å bruke TREBITT Terrassebeisfjerner slik at underlaget blir mest mulig ensartet og for at treverket skal kunne trekke til seg ny beisbehandling. Det gir deg det beste sluttresultatet.


Trefiber-reising slipes lett vekk med slipbrett påmontert forlengerskaft. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur.


DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg