onsdag 30. november 2016

Tyrilin fargekart

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn tyrilin interiørbeis fargekart. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! På denne siden finner du våre brosjyrer for nedlasting (.pdf) Ønsker du brosjyrene tilsendt i posten, bruk kontaktskjemaet.


Ferdigfargene gir ekstra lød og fargespill i treverket og basene gir deg muligheten til å velge akkurat den nyansen du ønsker. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse.

Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet! Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Da kan TREBITT-produktene. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektiv beskytter treverk mot videre gulning. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg, og vil.


Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer.

Tyrilin Panellysner l. Beisen trenger godt inn i treverket og gir en vannavvisinde overflate. Vanntynnet overflatebehandling som lysner og fargesetter gulnet og tidligere behandlet panel samtidig som det bevarer treverkets struktur. Alternativet er tjærebeis.


Takket være dyrere hytter, mer laft og mer villmarkspanel har denne spesielle typen beis hatt stor framgang de siste årene, særlig i fjellheimen. Med nye fargekart og lysere varianter står nå sjøhyttene for tur: en skifergrå, tjærebeiset hytte i vannkanten spiller pent sammen med svaberg, mur og stein. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som.


Vedlikeholds intervall som for vanlig beis. Gul - base som kan brekkes til gylne og mørke bruntoner. Interiørbeisen beskytter også treverket mot gulning. Se våre brosjyrer og fargekart. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. La deg inspirere av våre brosjyrer og fargekart. På tide med fornying? Trykk på brosjyreforsiden for å laste ned.

Produktet er et spesialutviklet rensemiddel som fjerner såperester og urenheter på en effektiv måte. Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød.


Den er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Tjæralin Dekkende er en oljebasert dekkbeis som kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Er tilsatt effektivt lysfilter som motvirker gulning. Kan blandes i mange beisfarger, også gule- og rødbrune fargetoner. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk.


Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg