mandag 21. november 2016

Emaljeskilte

Klistermærker og skilte på foliekniven. Emaljeskilte kan bruges til rigtigt mange ting. Lang levetid gør et emaljeskilt pengene værd.


Det, som gør emaljeskilte til en god investering er den lange levetid. Vakre husnummer, navneskilt, dørskilt og gårdskilt.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Du kan finde emaljeskilte med tekst, blikskilte med sjove og alvorlige budskaber, tinskilte med motiver til både hjemmet men også til butikken. Eller måske til kontoret.


Vi leverer annonseringsskilt i emalje og platter i nesten alle former, fra kurvet eller flat til konturert. Hvorvidt du er på utkikk etter et skilt i emalje med din. Danmarks smukkeste emaljeskilte.

Originalt dansk design. Med 60-dages returret og livstidsgaranti. Alle vore emaljeskilte håndlaves med den. Alt fra navneskilte, husnumre og gadeskilte til firma- og reklameskilte – og meget mere. Det oser af nostalgi!


Vores passion er at samle på gl. Skiltetræf lørdag 28. Logo, tilbu budskap, informasjon, nyheter.


Alt kan trykkes på en konvolutt og gi mottakeren et førsteinntrykk av innholdet i brevet og ditt firma. Se udvalget af emaljeskilte med tekster i alle afskygninger. Find emaljeskiltet med lige den tekst der passer til en speciel person, et specielt sted.


De søde tekster får folk til at trække på smilebåndet. Her kommer et utvalg av diverse gamle skilter fra forskjellige bransjer og produsenter. For å finne enda flere skilter, detaljer og priser så kan du gå inn på min.


Mange forskellige varianter af originale gamle emalje skilte.

Alle skilte leveret af Emaljehuset kommer med års fabriksgaranti – og husnumre kan med fordel kombineres med navneskilte i et matchende design. Velkommen til min hjemmeside. På siderne er vist et udvalg af mine emaljeskilte. Har du et emaljeskilt du vil sælge, så kontakt mig venligst.


Også hvis du vil have en vurdering at dit emaljeskilt. Info står forneden på siderne. Disse specielle emaljeskilte ophænges i en vinkel på facaden af din butik eller kontorbygning.


De er ideelle til iøjnefaldende udendørs reklame. Stilfuld præsentation af dit logo Reklameskiltene består i reglen af skilte, som er monteret på en ramme med bagsiderne mod hinanden. Du kan vælge mellem et fladt eller et kurvet skilt.


Bogen er den eneste danske udgivelse om emaljeskilte , og fortæller den danske historie om fremstilling og brug af emaljeskilte og dansk kommerciel udendørsreklame i det 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg