onsdag 16. november 2016

Jotun lady supreme finish pris

Jotun lady supreme finish pris

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Resultatet fremstår som både sanselig og uovertruffent perfekt. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg,.


Velg fritt mellom silkematt, halvblank og superblank. Silkematt er spesialtilpasset glansen fra ferdigmalte vinduer og dører - slik at det blir enkelt å harmonere listverk til ferdigmalte flater. Suveren finish , ekstrem slitestyrke, vaskbar og Svanemerket. Halvblank gir overflaten et halvblankt og vakkert utseende som vil fremheve overflaten og detaljene. Vaskbar og Svanemerket.


Vanntynnet, svanemerket oljemaling for innendørs treverk. Sammenlign pris med oss. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Det gode liv handler ofte om det enkle og det ærlige.


Jotun lady supreme finish pris

Finn laveste nettpris her. Vi søker tilbake til en form for opprinnelse, hvor håndverktradisjoner og rustikke elementer får vår fulle og hele oppmerksomhet. Resulatatet fremstår uovertruffent perfekt, også på lister og dører, men en matt overflate. Lady Supreme gir en unik matt og eksklusiv finish til tre og panel.


Den suverene flyten gir panel, listverk, møbler, dører og vinduskarmer en jevn og vakker overflate. Ekstremt slitesterk slik at det holder seg vakkert lenge. Malingen giver en jævn, slidstærk og glat overflade med et elegant udseende. Flyder fantastisk sammen.


Jotun lady supreme finish pris

Superblank gir overflaten et høyblankt og vakkert utseende som vil fremheve overflaten og detaljene. Tremalingen gir en fin, jevn farge og en glatt og nydelig finish , også på lister og dører. Den er særdeles slitesterk og har suveren flyt. Malingen avgir lite lukt og er miljømerket med både Svanen og Blomsten.


Blant de kjente merkevarene deres finner vi Lady Interiør og Drygolin. Jotun maling er kjent for de fleste. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk. Kjøp på nett eller i butikk.


Jotun lady supreme finish pris

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Maxbo har panelmaling og tremaling til overflater av tre. Vi visste ikke dette fra før, og skjønte ikke helt hva som foregikk når resultatet ikke ble så fint.


Godt det bare var å pusse litt og male over! Vakre farger, ikke sant? Ikke gå glipp av resten av fargene!


Den har en suveren utflyt og etterlater seg en vakker overflate på panel, dører, listverk, møbler og vinduskarmer. En unik teknologi gir en har vaskbar og robust overflate som sikrer at slitasjeutsatte områder forblir vakre lenge. Malingen er super nem at arbejde med og giver et flot jævnt resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg