torsdag 17. november 2016

Liten spisesofa

Se utvalget på skeidar. Finn det nærmest deg her. Vi har varehus over hele Norge. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stoler til lave priser.


En spisesofa er definisjonen på en behagelig og kreativ sitteplass ved spisebordet.

En spisebenk skaper en uhøytidelig og koselig krok hvor du kan krype opp og lese avisen og drikke kaffe om morgenen, eller du kan tilby gjestene en avslappet sitteplass under middagen. RAVENNA spisesofa 160. IKEA har stort utvalg av møbler til din spisestue.


Enten du trenger langbord til spisestue, et lite kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med ileggsplate. Spisesofa , liten , med synlige ben og nagler. Benken benyttes best inntil et mindre spisebor i en gang eller på et soverom.


Kjempefin Medley spisesofa. Mange flotte kvalitetsstoffer, kan fås i to type vanger (vanlig og classic rund) og med eller uten nagler og knapper i ryggen, samt flere farger på ben. Ein mjuk og lekker sofa å krype opp i!

Modulane er trekt med tekstil slik at dei kan brukast saman, eller kvar for seg! Set dei saman slik du vil ha det. Spisestuen kan få et ekstra unikt uttrykk hvis man bruker spisesofa. Det blir stadig mer vanlig å bytte ut noen av spisestolene med en spisestuesofa.


Det er ikke uvanlig at man bruker lenger tid på måltidene da det blir ekstra trivelig å sitte rundt bordet. En vanlig sofa synker relativt mye når du setter deg ned. Vi ville ha en spisesofa som var mest mulig stram - hvor det ikke føles som du deiser ned i en sakkosekk når du skal spise. Vi dro på Ikea og kjøpte en vanlig treseters Karlstad-sofa. Hos Bohus får du et stort utvalg av spisesofaer til hjemmet ditt!


Spisebordet er et hyggelig samlingssted for familien. Vi lever hektiske liv i hverdagen, og derfor er det ekstra viktig for mange av oss å tilbringe kvalitetstid. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. En sovesofa er det perfekte kombimøbel for mindre rom, eller for deg som ønsker å utnytte arealet bedre på liten plass.


Med en sovesofa har du alltid plass til gjester. Sovesofaen er like anvendelig til stue og kjellerstue - som til gjesterom, hybel, hytte eller kollektiv. Velg mellom skinnsofa, veloursofa, m. Se hele utvalget her! Norden fra Ikea som linket til over er f.

Jeg ville heller ikke valgt spisesofa til et rundt bor fordi kun en person kan bruke den når det skal spises, og den delen av sofaen som stikker utenfor der den ene personen sitter kan komme i konflikt med stolene til de to som sitter nærmeste. Selv om en spisesofa visuelt tar mer plass enn et bord med bare stoler rundt, er arealet som kreves stor sett det samme uansett hva man velger. Her finner du alle våre møbler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg