onsdag 16. november 2016

Selenitt krystall

Det er også den eneste steinen som er egnet til å programmere kvartskrystaller. Disse bitene konsoliderer energi og skaper et fundament for intensjon og jording. Krystall poser og utstyr og bøker om krystaller finner du her: Krystallbøker.


Av mineraler har vi både norske og utenlandske i alle prisklasser som er sortert etter land eller område. Selenitt biter er bra for Reiki og energiarbeid. Nettbutikk med steiner og krystaller for healing. Det er et mykt mineral, som ligger på på Mohs skala, og kan skrapes med en fingernegl. Siden alle varianter av gips også har gode varmeisolerende egenskaper, føles materialene varme å ta på.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hjelper deg å kontakte englene også. Forsterker og lader andre steiner. Serpentin Trekker følelser opp til overflaten. Fin ved regresjon og visualisering.


Selenitt krystall

Kan skape kontakt med din indre kvinne. Stenen er den beste underviseren du kan få på arbeid med energi og healing. Selv lades den best opp ved å være helt alene av og til! Du kan rense andre stener med den.


Disse fire varianter av gips kan grupperes sammen og kalles selenitt. Alle varianter av gips, inkludert selenitt og alabaster, er sammensatt av kalsiumsulfatdihydrat, med kjemisk formel CaSO 4. Dens mystiske evner vokste og minket med månens faser. Krystall Vannflasker ( Natural Quartz Obelisk Water Bottle ). Tilbud NOK 39Førpris: NOK 59Rabatt- inkl.


Kalimera er ett gresk ord som betyr God morgen. Våre produkter skal på samme skape trivsel og gode. En viktig ting å huske på når du har gått til innkjøp av en krystall , er å rense den.


Den kan nemlig ha fanget opp negativ energi før den har nådd deg. Den enkleste måten å rense en krystall på er å holde den under rennende vann i et par minutter. Dette bør du gjøre med alle krystallene dine en gang i blant. Enhjørningen New Age alternative produkter steiner og krystaller til Healing, vi har Bergkrystall, Rosenkvarts, Ametyst og mange flere, steinene er tromlet eller med naturlig krystall vi har også bøker om Stein og Krystaller.


Selenitt krystall

Tromlet krystall og sten. Stein og Krystaller finnes i alle former og farger og innehar sterk energi, eller vibrasjon, som kan brukes til healingarbeid eller til f. Angelitt, blå strl M. En barnacle- krystall har manage små krystaller som delvis dekker en eler flere av sidene. Den store krystallen blir sagt å være den gamle sjelen hvis visdom trekker til seg yngre krystaller.


En samarbeidskrystall for grupper. Den er også til hjelp når man har mistet en av sine kjære. SELENITT I følge Jette Holm er selenitten en effektiv mental skjærebrenner. Den leter etter årsaker og arbeider med symptomer. Går direkte inn til beinet og er alment styrkende.


Arbeider med alle chakraer. Universell kjærlighet, karma,energigivende, løfter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg