mandag 8. februar 2016

Sofateppe

Gjør sofakroken ekstra koselig med deilige pled eller re opp sengen med et sengeteppe. Se utvalget vårt av pledd og sengetepper på IKEA. Et stort, mykt og deilig sofateppe som er strikket med et enkelt hullmønster!


Del bilder av gensere, luer, votter, m. Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt.

Et sengeteppe er en smart måte å live opp innredningen på soverommet på. Handle trygt på jotex. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Eller har du kjæledyr som liker å oppholde seg i sofaen? Da er dette teppet perfekt.


Anbefales å bruke rundpinner pga av størrelsen på teppet. Sengetepper fra Ellos til bra priser. Tykk Ull er en utgått garnkvalitet, men kan.

Velg blant sengetepper i ulike modeller, farger og mønster. Shop tekstiler for senger enkelt online hos Ellos. Dette sofateppe har ligget halvferdige lenge. Tenkte at nå var det på tide å gjøre det ferdig, det er ikke noe komplisert søm her, bare litt lappesøm og noe applikasjoner med rufsekanter.


Bruk teppene som duk, skapforheng, veggteppe, skogstur teppe, utflukt og strandtursteppe og sofateppe. Mitt Missoni-inspirerte sofateppe som jeg startet på under strikketreffet i Bergen i slutte av april er endelig ferdigstrikket (det mangler litt trådfesting ennå, men måtte bare ta bildet med det samme!). Det har etterhvert blitt liggende som et innimellom-prosjekt da man kan bli en smule lei det samme mønsteret hele tiden.


Blomstrete på ene siden, rutete på andre siden. Tykt stoff, faller pent. Jeg startet jo på et Missoni-inspirert sofateppe rett før strikketreffet i Bergen, og fikk strikket masse på det der (tror det ble hele 65cm)!


Vintertiden er like rundt hjørnet, og det inndbyr til innendørs hygge. Hva er bedre en et lekkert sofateppe til at tulle seg inn i når kulden riktig melder seg utenfor? Her er vårt råd på det perfekte teppe, som du selv kan hekle. Teppet er heklet i Hobbii Tivoli garn, som er 1 Akryl, og finnes i et hav av skjønne farger. I år har hun fulgt intuisjonen, handlet først, tenkt etterpå.


Veien er blitt til mens hun har gått. Fra sofateppe til selskapskjoler til brudekjoler til strikkeplagg.

Tro det eller ei, jeg er fortsatt ung i bransjen. Drømmen var å være kunstner og kreatør. Nå er merkevaren Leila Hafzi større enn meg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg