mandag 22. februar 2016

Girlander med lys

Nordens største utvalg! Lag julestemning med denne utbyggbare girlander ! Finn laveste nettpris her. Nettbutikk med lamper til alle bruksområder! Vi har alt fra bordlamper til lyktestolper.

Adventstakene og adventsstjernene finnes både i klassisk utførelse og i nytt design, og vi håper at du finner noe du liker. LED-slynge med varmt lys. Dessuten er mange av dem batteridrevne - kjempepraktisk. Velkommen til oss for å møte vintermørket med lys ! AAA (medfølger ikke) Kommer i assosierte farger: rød og gul - Lampehuset.


Girlander med løv og LED lys. Lave priser og rask levering. Med tidsurfunksjonen aktivert lyser girlanderen timer før den slukkes i timer, og takket være en strømbesparende enhet kan girlanderen lyse i intervaller på opptil dager.

Meget dekorativ girlander med kunstig gran, som kan gjenbrukes år etter år og ikke etterlater hjemmet ditt fyllt med grannåler. Den kan brukes på mange forskjellige måter - rundt om peisen i stua, snørt ned langs gelenderet på trappen eller evt. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Lys opp den mørke årstiden med lysende dekor for en hyggelig høytid.


Husk at på all julebelysning har du dagers åpent kjøp – og fri retur. Lurer du på noe, er det alltid bare å ta kontakt med oss per e-post eller telefon. Går på batterier: stk.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet.


Lysene går på batteri, og har timer på timer. Denne koselige girlanderen med ekte lerkekongler og små lys bringer en lun stemning til hjemmet. Stor og flott girlander med lys til å dekorere rundt inngangsdøren til jul.


Denne er hele meter og vil gjøre inngangen lun og koselig til jul. En dekorativ girlander som gir et varmhvitt lys.

Veldig naturtro girlander av kunstig gran. Godkjent for utendørs bruk (IP44). AA-batterier (følger ikke med ), driftstid ca. En innebygd timer kan stilles inn slik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg