tirsdag 2. februar 2016

Blomsterkrukker frostsikre

Vi har store og små blomsterkrukker , og et vanvittig godt utvalg av terracotta krukker. For å få en liten oversikt over de utrolig mange mulighetene som BAUHAUS har når det gjelder potter og krukker til hjem og hage, kan vi først kikke litt på blomsterkrukker ! Blomsterkrukker og potter. En av de blomsterpottene som virkelig har funnet mange fans blant våre kunder er Corsica Vertical Garden.


Se årets nye krukker til terrassen Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen.

Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Hvert år ser vi resultatet av mangel på kunnskap om planting og planter og kanskje aller mest om planting i krukker. Først og fremst tenker vi på krukker som skal.


Keramik eller polystone. Mat eller blank sorte krukker. Indendørs krukker eller frostsikre udendørs krukker.

Bredt utvalg av potter og krukker til innebruk og utebruk. Handle enkelt på nett - hent i butikk. Fra fjærlette glassfiberkrukker til tunge betongkrukker. Krukker i mange former, størrelser og materialer.


Dette er store blomsterkrukker med lav vekt. Frostsikre plantepotter. Kan også spesialbestilles i andre valgfrie RAL farger. En litt grovere leirtype som tåler høy brenning som må til for å gjøre krukkene frostsikre.


Glaseres oftes med vakre glasurer, som blått, jadegrønt, hvitt, gråtoner og sort. Vi fører ikke rød og gulglaserte krukker. Disse glasurene innholder ofte giftige stoffer og utgjør helsefare for keramikerne som lager krukkene. Ecopots er laget av resirkulert plast. Men bærekraftighet er mer enn bare resirkulering, det handler også om produktdesign og produksjon av kvalitetsvarer.


Tidløse, klassisk designede varer som er solide, frostsikre og ikke knuser vil ikke bare være flotte i dag, men også holde i mange år fremover. Skap en grønn oase med vakre blomsterpotter. Grønne planter og vakre blomster tilfører uteområdet en ny dimensjon.

Hos JYSK finner du blomsterpotter i. Du finder også mange forskellige blomsterkrukker , der er fremstillet af frostsikre materialer, så du slipper for at stille den indenfor om vinteren. Disse havekrukker er typisk udført i plast eller fiberclay, der er et meget robust og vejrbestandigt materiale, og disse havekrukker fås ligeledes i mange forskellige størrelser, udformninger og farver. The document has moved here.


Da kan du enten fortsette å drømme eller gjøre noe med det. Plant favorittene dine i krukker eller blomsterkasser, så du både ser dem og lett kan nyte dem. Sett sammen flere til en fin gruppe på uteplassen eller plasser en krukke med sommerblomster på bordet. Store Krukker, plantekummer og blomsterkummer til haven og stuen i høj kvalitet - Lette havekrukker og unikke plantekrukker i moderne design med frostgaranti - Køb. Kjøp potter som er frostsikre , spør i butikken.


Ha store potter, flere hakk opp fra den størrelsen planten hadde i butikken. Pass på dreneringen, legg fiberduk og lecakuler i bunnen av potta før du heller i jord. Dette gjelder alltid når du planter i potte, ikke bare de som skal overvintre. Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovin hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede.


Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll. For at frostsikre dine krukker, skal vandet kunne drænes fra. Det er derfor vigtigt at lave et hul i bunden af krukken, så vandet kan drænes fra.


Havekrukker og potter til haven fås i mange forskellige størrelser og udformninger. Se det store udvalg og læs mere om krukker til haven her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg