torsdag 18. februar 2016

Boen coral

Le Coral Hideaway Beyond Phuket. Spar opptil med Agoda! Boen Castle Eik Coral hvit olje. Det har et nydelig fargespill og lyst rustikk utseende, med inspirasjon fra naturens egne farger. Plankene i en bredde på hele 2mm gir et eksklusivt utseende.


Fas på langsidene fremhever plankepreget ytterligere.

Se våre forskjellige alternativer og finn gulvet som passer best for deg. Velg farge, format og overflatebehandling, og se gulvet i forskjellige rom. Gulvet er varmt, men lyst, og med tømmer som er tatt fra eiketrær som er opptil 2år gamle. Chaletino er en serie som er designet til bruk i rom som krever det lille ekstra.


Eik Coral er børstet og overflatebehandlet med lysegrå pigmentert naturolje. Et lyst og elegant plankegulv med inspirasjon fra naturens egne farger. Kan kombineres med Eik Coral plank for å senke gjennomsnittsprisen i huset.


Olje 1-stavs parkett er et varmt, men lyst gulv.

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Hopp direkte til innhold. Butikker og åpningstider. Det kan senere brukes til oppfriskning av mer trafikkerte områder. Mitt navn er Steve Leung.


Jeg har brukt BOEN lenge. Det har markedets beste click-låssystem og en ekstremt høy slitestyrke. Det er års garanti til det private markedet. Disse kan senere brukes til oppfriskning av mer trafikkerte områder. Eik Coral , børstet og overflatebehandlet med lysegrå pigmentert naturolje.


Du får varsel for dette produktet. Administrer favoritter. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. OBS - Vi oplever til tider at vores beregnere ikke virker optimalt på Edge browsere.


Lamellparkett er den vanligste typen parkett, og består av tre sjikt. Et bunnsjikt av kryssfinér, et mellomsjikt av bartre og et toppsjikt (slitesjikt) av edeltre - typisk eik, ask eller lignende tresorter.

Slitesjiktet er normalt sett på 2-millimeter. Vi selger i hovedsak lamellparkett av tre merker, Vestheim, Tarkett og Boen. Den naturlige trestrukturen fremheves ved den børstede overflaten som er behandlet med lysegrå pigmentert naturolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg