fredag 26. februar 2016

Antikk bergen

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Bergen Antik er nå avviklet.

Vi er en antikvitetsforretning med over års erfaring som samler og handler. Antikkforretning med lang fartstid. Vi har møbler, lamper, kunst, kuriosa og samleobjekter til fornuftige priser.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis. Gå til søk Gå til resultat. Messer og markeder for gamle ting, klassiske antikviteter, retrogjenstander, samlerobjekter og andre historiske funn.


Super pris, det finnes ikke bedre!

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill drømmeferien med Agoda. Mohn Kunsthandel kan se tilbake på mer enn hundre år med salg, auksjon og taksering av kunst. Du vil kunne finne rett fine samlerobjekt slik som populære reklameskilt osv (sjå meny til venstre).


Skrotnissen legg vekt på å ha eit variert og godt utvalg på dei enkelte kategoriane. Ta med familie og venner og kom! Gjelder for inntil personer pr. Bilpakken Må forhåndskjøpes.


Gode minner, stil og historie. Vi hjelper deg å finne de antikke gjenstandene du leter. Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse! Det Norske Misjonsselskap.


Hos auksjonshuset Lauritz. Kanalbruket på facebook. En staselig og tradisjonelt profilert list. Listverkseriens rike detaljer gir rommet en tydelig identitet.


Institutt for arkeologi, historie, kultur- og religionsvitenskap har sterke tradisjoner innenfor disiplin- og periodebasert forskning.

Ellers diamanter, klokker, antikviteter og kunst. Norges største senter for restaurering av gamle møbler og interiør! Vår lange erfaring med arbeid innenfor de gamle håndarbeidsteknikkene har gitt oss kunnskap om antikviteter og deres verdi, og hvordan disse skal restaureres for å bevares for kommende generasjoner. Vi har satt sammen fot-, karm- og taklister i serier slik at det skal være enkelt å få et helhetlig utrykk i den stilen du ønsker. Her kan du både kjøpe og selge varer.


På norsk kalles antikken tidvis upresist for oldtiden, og på engelsk benyttes også tilsvarende upresist betegnelsen klassisk tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg