fredag 19. februar 2016

Jysk leira

Ser du etter åpningstidene til JYSK ? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for JYSK i Markavegen i Leira på Tiendeo. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. JYSK Leira , præsentation af sted og åpningstider.


Varehus og varemagasiner. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Siden den gang har store kjeder som Elkjøp, Europris, Clas Ohlson, Hagelan Jysk og Byggmakker åpnet i egne varehus rundt (enkelte av disse ligger formelt under senteret, men i egne bygg). Fagernes og Leira dekker de fleste behov.


Kontaktinformasjon for Jysk AS Leira I Valdres, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Kjøp møbler på Bohus i Leira. Her kan du velge blant et bredt utvalg innen møbler og interiør. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her. Se Jysk kundeaviser i Leira i Valdres☑️.


Sjekk de beste prisene hos Jysk her! Antall ansatte i bedriften er 9. Jysk Leira Avd 5har besøksadresse Markavegen Leira I Valdres. Bedriftsdatabasen - Opplysningstjenesten du trenger for å sjekke dine kunder og konkurrenter.


For å sikre vekst i fremtiden trenger vi de beste medarbeiderne. Grip denne fantastiske muligheten til å bli en del av JYSK. Dersom du viser engasjement, vil du møte muligheter. Trykk på søk knappen for å ta ledelsen over din egen karriere. Ditt søk på jysk leira i valdres ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Denne bedriften er underlagt en organisasjon med godkjenning som lærebedrift. Det vil variere fra fylke til fylke om du kan få læreplass hos denne bedriften. I tillegg til varehuset på Leira i Valdres så består Møbelhuset av heleide Bohus-varehus andre steder i landet og eier i ytterligere varehus.


Hvis lokal tilhørighet, service, utvalg og gode priser betyr noe, så er vi her for deg! Vi har faste kjøreruter for utkjøring, men leverer også på lørdager om du ønsker det. Nabotettstedet Leira er også et viktig handlessentrum med kjøpesenteret Amfi Valdres og større kjedebutikker som Elkjøp og Jysk. I området rundt Leira er det flere idylliske campingplasser, hytteutleie, badestran tur- og fiskemuligheter.


I Tyskland og Østerrike er navnet Dänisches Bettenlager - i resten av verden JYSK. JYSK GROUP ønsker å være et godt tilbud for alle og har en ambisjon om å være til stede i hele verden. Bak JYSK GROUP står stifter og eier Lars Larsen, som blant annet også eier møbelkjedene Bolia. Valdres største kjøpesenter med butikker, med blant andre Spar, Biltema, Apotek og Bohus.


Du finner oss på Leira i Valdres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg