tirsdag 9. februar 2016

Interiør farger

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Også her til lands har grønne farger vært in en stund.


Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Fargen fremhever også hovedfargene, ikke gjennom harmoni, men ved å skape fokus og kontrast.


Prøv en sterk farge som popper i interiøret. Kontrastfargen trenger ikke nødvendigvis hentes fra motsatt side av fargesirkelen. Leverandørene begynte ikke å vise frem farger før forbrukerne begynte å etterspørre det, hevder fargeeksperten. Ifølge henne er det billigere for en fargehandel å selge hvit maling fordi fargepigmenter er dyrt.


Så hvis du kjøper sterke, dype farger i malingen din, tjener fargehandleren mindre per liter, hevder Thurmann-Moe. Kanskje på tide å skifte farge på badet i år?

Med nye LADY Aqua for våtrom kan du få en silkematt og vakker finish på veggene. Tre forskjellige fordi noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Fargepalettene på hytta blir gjerne valgt på bakgrunn av naturen og området rundt, eller ut fra tradisjonelle farger knyttet til fjell, sjø og skog. Stadig flere av oss tør å slå til med farger , forteller fargeekspert Dagny Thurmann-Moe til Dinside. Farger har alt å si, det som hvitt og grått ikke klarer, er å skape stemning.


Det blir litt flate interiører , som ser litt grafisk ut. Det har nok noe med Instagram å gjøre, hvor ting egner seg på foto. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene.


I sydvendte rom kan en kjøligere fargeskala gjerne gi en positiv friskhet i rommet. Her kan man med fordel gå mer mot blått og grønt enn gult og rødt. En annen farge som Henningsen trekker frem i det nye fargekartet er klassisk grønn.


Det er en farge som vi ikke kommer utenom når vi snakker om grønt. Den oppleves kanskje ikke som så veldig ny og overrasker ikke, men føles trygg og go mener hun. SøTe farger og interiør , Vardø, Norway.


SøTe Farger og Interiør AS - Hos oss finner du Maling.

Farger gjør noe med humøret vårt, og er godt egnet til å vise frem personligheten. Fargene kan faktisk påvirke både produktiviteten, appetitten og sexlivet vårt. Nordmenn har de siste årene kjørt trygt med grått på veggene og nøytralt interiør. Nå mener ekspertene at farger er på vei tilbake i de norske hjem.


Vi elsker farger og har en glødende pasjon for faget vårt! Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg