fredag 26. februar 2016

Gjennomsiktig vannkoker

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Stort utvalg og lynrask levering.


Etter kokingen holder lokket seg kaldere enn resten av overflaten. Vannkokeren har en stilig lysindikator i form av en gjennomsiktig plaststav som lyser når vannkokeren slås på.

OBH Nordica Gravity holder varmen godt og oppleves som en ukomplisert, men prisgunstig modell for deg som vil ha en vannkoker med det lille ekstra. Hele vårt utvalg av vannkokere. Fra lekre designobjekter til de enkleste produktene med fokus på funksjonalitet og pris. W fra til tilbudspris Tristar.


Skal forsøke å få fanget opp litt av avkoket med humleposer. Crystal Clear fra Breville er en gjennomsiktig vannkoker i glass som lyser blått når den arbeider. Den koker vann veldig raskt og kan koke opp vann til bare én kopp om gangen.


Siden den er gjennomsiktig er det ekstremt lett å se hvor full den er og hvor lang tid det er til vannet koker. En vannkoker er et meget effektivt hjelpemiddel på kjøkkenet, som får vannet til å koke mye hurtigere enn ved koking av vann i en kasserolle på en komfyr.

Det er også verdt å merke seg at en vannkoker vil kreve noe mindre energi for å koke opp samme mengde vann, sammenlignet med en komfyr. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Har lynrask oppvarming av vannet, takket være sitt høypresterende varmeelement. Leter du etter billige Kaffe og te på nett? Leter du etter billige Vannflasker på nett?


Gjennomsiktig vannkoker i pent design med konstruksjon i rustfritt stål og glass. Vannkoker med stort volum. Kjøp det på salg hos lightinthebox. I tillegg til det elegante designet har også vannkokeren smarte funksjoner som gjør hverdagen enklere.


Lysindikator for temperatur. OBH VANNKOKER 3VISION KLAR 5L. Det gir samtidig en interaktiv vannkokingsopplevelse. Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av vannkokere fra en rekke merkevarer.


Velg blant favoritter fra Electrolux, Delonghi og KitchenAid. Jeg mener ganske bestemt jeg har sett en vannkoker som er gjennomsiktig og har formen til en te-kanne, og jeg mener jeg har sett det flere ganger. Er det noen som har peiling på om hvor jeg kan ha sett dette, eller har jeg rett og slett sett feil?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg