mandag 29. februar 2016

Glass holmegaard

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Holmegaard Glass - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

GLASS OF HIGH QUALITY. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Skjenkelinjen i Tom Nybroes Perfection-serie går som en rød tråd gjennom seriens glass og gir en strømlinjet borddekking. Det romslige vannglasset på cl er også velegnet til en kald øl eller en longdrink.

Glasset er en del av en komplett glasserie utviklet med fokus på optimal og forsiktig behandling av vin. Hver bit munnblåst glass er unikt og håndlaget av glassmakeren som nøye blåser riktig mengde luft gjennom det trange røret. Finn laveste nettpris her. In our assortment you will find both glass for the home and for the table. Fri fragt, gratis retur og fuldt sortiment.


Levering 2-hverdage. Serien Cabernet er skapt for å gi en best mulig vinopplevelse, med fokus på funksjonalitet, modernisme og dagligdags eleganse i klassisk design. Perfection Vinentusiast Tom Nybroe har med designet af serien Perfection skabt et vinglas, der forener professionel funktionalitet med.


Hos Tilbords finner du glass til enhver anledning. Du finner vinglass, drinkglass og hverdagsglass for enhver smak. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning.


Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Hvert stykke munnblåst glass er unikt og håndlaget av glassblåseren, som nøye blåser riktig luftmengde gjennom den smale pipen. Glassets er formet med en liten vinkel som klart viser hvor høyt i glasset vinen skal skjenkes.


Perfekt når du skal nyte julens mest edle dråper.

Tåler ikke oppvaskmaskin. Det kommer årlig en ny kolleksjon med glass , blant annet vannglass, drammeglass, hotdrinkglass, skåler og julepynt. Jette Frölich, som er kjent for sine flotte papirklipp. Motivene er inspirert av nordiske juletradisjoner og vil vekke nostalgien hos mange!


Takk for at du kikker på våre annonser her på Epla. Find en komplet oversigt nedenfor over alle vores serier, der både omfatter drikkeglas, boligartikler og julepynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg