mandag 8. februar 2016

Kappelaken kid

Kappelaken - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Hos Kid har vi et stort utvalg av laken i mange størrelser og farger! Velg mellom kappelaken , stretchlaken og formsydd laken.


Laken i mer bærekraftig bomull og laken i lin. Fasongsydde eller formsydde laken, kappelaken , stretchlaken og vanlige laken. Sengekappe Kid kan bli innredet så i samsvar med den faktiske smak til eier.


God dekorasjon vil føler til beboere å sette i en lykkeligere person.

Du har kanskje pusset opp soverommet, har planer om å pusse opp eller tenker at du bare skal foreta noen små endringer fordi du er lei det gamle. Fortvil ikke, det skal ikke mer enn et vakkert kappelaken til for å skape en ny stil, fornye eller matche stilen du allerede har. Kanskje ønsker du deg flere forskjellige typer laken, så du kan variere mellom årstidene og humøret? På Princess kan du velge blant mange formsydde, myke og glatte laken i ulike kvalitetsmaterialer som sateng, bomull, flanell og frotté.


Hos oss finner du fasonglaken, kappelaken , overmadrasslaken og stretchlaken i ulike farger og størrelser. Velg blant fasongsydde laken i BASIC, PLUS og GOLD kvalitet. Jersey kantbeskytter. Kundeservice har åpent mandag - fredag mellom.


Vi hjelper deg gjerne! Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Perfekt for å skjule og beskytte madrassen. Våre kappelaken er av 1 glatt bomull.


Turiform har kappelaken som er slette på kantene, med motlegg i hjørnene bare. Ellos (eller var det Sparkjøp) har mange fine kappelaken i litt kraftigere stoff og forskjellige mønstre. Ihvertfall hadde de det.


Stort utvalg laken til alle typer av madrasser.

Cellbes på Internett og på postordre! Mange farger og kvaliteter. Bestill på nett, hent i butikk eller på nærmeste postkontor. Vet ikke med Kid og Jysk, der har jeg bare kjøpt sengetøy på lavt budsjett,. Ser etter kappelaken med folder sånn som dette men i 180x2cm.


Finner det verken på på KID eller Princess, og ikke engang Ellos har. Hvitt bomull Sengekappe fra KID Kun brukt ved salg av bolig. Her finner du flust av sengekapper til soverommet ditt. Med en sengekappe på sengen blir inntrykket mykere og koseligere. Handle trygt på jotex.


Nytt sengetøy er en flott måte å friske opp soverommet på. Se våre mange mønstre og farger vevd i sval og behagelig bomull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg