onsdag 10. februar 2016

Jotun color

Jotun color

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Find Jotun Paint Colors.


LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Når du har funnet fargen du ønsker å bruke kan du enkelt finne rett malingstype til det du skal male. Vi minner om Jotun Fargetrygghet.


For å kunne garantere korrekt fargegjengivelse og kvalitet, må du bruke Jotuns produkter som er blandet over Jotuns blandemaskiner. Vårt mål er at fargekartet også skal være en praktisk guide, og et unikt verktøy, når det kommer til å skape et ekte hjem, sier Lisbeth Larsen, som oppfordrer deg til å velge farger som gjenspeiler din personlighet og forteller din historie. Global Colour Manager Jotun Life moves fast.


Jotun color

A million things happen to each of us every day, changing the way we think and feel in small, sometimes imperceptible ways. Les tester og omtaler før du kjøper. Jotun Fargesenter Inne består av et bredt spekter av Jotuns aller vakreste veggfarger i store fargeprøver. Et godt utvalg av fargene finnes også i Aformat! Kan brukes på både slette flater, treverk og detaljer.


Fargene i dette kartet er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene.


Akrylbasert veggmaling fra Jotun i serien Lady Pure Color med supermatt finish, som anvendes til innendørs bruk i tørre rom. Denne veggmalingen gir en unik fargeopplevelse og har et flott supermatt uttrykk. Malingen skaper en behagelig atmosfære. I tillegg har malingen en høy slitestyrke og en rengjøringsvennlig overflate, slik at dine vegger vil holde seg flotte i lang tid.


Jotun Original Akryl Murmaling ( Jotun Mur Akryl (Max for Mur)) er beregnet for toppstrøk for betong, sementfiberplater og andre lite sugende underlag. Lady Pure går for å være den vakreste malingen til Jotun , som nå har ytterligere blitt forbederet. Lady Pure Color gir et supermatt eksklusivt og elegant utseende, samtidig som malingen gir en unik fargeopplevelse. Dette er malingen for deg som ønsker et perfekt. Den gir en unik, vakker fargeopplevelse og den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere.


Jotun Lady Pure Color er den vakreste veggmalingen noensinne. Glansgraden supermatt er en stilig og moderne look. Veggmalingen gir et perfekt sluttresultat, i tillegg er den enkel å rulle og den tørker fort. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Sort tekst: Banen er tildelt et bestemt lag til en bestemt tid. Rød tekst: En kamp er fastlagt for et bestemt lag til en bestemt tid. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger.


Jotun color

Vi hentet en bunke med fargeprøver hos nærmeste fargehandler, og la ut alle i vinduskarmen i overskyet dagslys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg