torsdag 4. februar 2016

Gamle glass fra hadeland glassverk

Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt. Vi selger vinserviser, pressglass, karafler og bruksglass fra 50-tallet, samt gamle stettefat og osteklokker, blomstervaser og lysestaker. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Styrken til denne katalogen er at det ikke bare er øyegodteri, men glass man faktisk finner på brukten eller i sitt eget hjem.


Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.

Kjøp på nett og få rask. Vi har resultater for Gamle glass fra hadeland til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Og det er slett ikke bare glass det er snakk om.


Fra sand til ferdig produkt Glassproduksjon er en omfattende og spennende prosess - fra design og grunnmaterialet san til det ferdige produktet. Jon Jutrem, som er Glassmenageriet , har gjennom et langt liv samlet kunstglass, gammelt glass , samt originalt norsk glass og ting av god kvalitet fra 50- 60-tallet. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Brødsmulesti Store norske leksikon Teknologi og industri Industri Mineralsk produksjon Glassproduksjon Glass er materialer som dannes ved at væsker avkjøles uten å krystallisere. Så er du ute etter flotte pyntegjenstander kan du gjøre et kupp på QXL. Hvis du har pyntegjenstander liggende hjemme å samle støv så kan det hende at noen andre er interessert i dem, så hvorfor ikke lage en auksjon? Grønn Nautilus lysestake fra Lys og Lykke.


Som ivrig samler av gamle glass har jeg bygget opp en unik digital samling av norske og utenlandske priskuranter, prislister, brosjyrer og bøker. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hadeland juvel klart glass fra Vintage og retro. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Her kan du se glassblåsing på nært hold og prøve deg som glassblåser selv.


De har Norges største og hyggeligste fabrikkutsalg for glass og porselen, med produkter du ikke finner andre steder. Har du gamle krystallglass som har blitt matte? Du kan prøve følgende oppskrift: En halv flaske husholdningseddik, eller sitronsyre og noen liten vann, la glassene ligge i 2-timer, skylles og tørkes godt.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.

Om du leter etter vinglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Sider i kategorien Norske glassverk Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Ha­re­stua bar­ne­ha­ge leg­ges ned: – Vi er be­kym­ret for hvor­dan vi kve­ler de små bar­ne­ha­ge­ne Nektet å betale purregebyr på 200.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg